SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O Okul Eğitim ve Öğretime Hazır

0
Güncellendi - 2016-09-25 02:23:21
O Okul Eğitim ve Öğretime Hazır
A- A+ PAYLAŞ

Vali Mustafa Toprak, Vali Galip Demirel Ortaokulu'nun öğrencilerinin Pazartesi gününden itibaren kendi binalarında eğitim ve öğretim görmeye başlayacaklarını bildirdi.

Vali Mustafa Toprak, 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının başladığı 19 Eylül 2016 Pazartesi günü Yeşilyurt İlçesi Tecde Mahallesi Fahri Kayahan Bulvarı’nda bulunan Vali Galip Demirel Ortaokulu’nun inşaatının 3 yıldan beri devam ediyor olmasına karşın, yeni eğitim öğretim dönemine hazır olmamasına velilerin tepki gösterdiği haberi üzerine bahse konu okula giderek incelemelerde bulunmuştu.

Beraberinde Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ve müteahhitle birlikte okulu gezerek, durumu yerinde görmüş, eksikliklerin ve inşaat çalışmasının bir hafta içerisinde tamamlanması ve bu hafta sonuna dersliklerin demirbaşlarının temin edilerek eğitim öğretime hazır hale getirilmesi için gerekli talimatları vermişti.

24 Eylül 2016 Cumartesi günü akşam saatlerinde gelip tekrar incelemelerde bulunacağını ve 26 Eylül 2016 Pazartesi günü öğrencilerin sorunsuz olarak eğitim ve öğretimlerine başlamaları için çalışmaların tamamlanmış olması gerektiğini belirtmişti.

Vali Toprak, o gün belirttiği gibi Cumartesi akşam saatlerinde son durumu görmek üzere Vali Galip Demirel Ortaokuluna giderek incelemelerde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Tatlı ve Yüklenici firma yetkilileri tarafından karşılanan Vali Toprak, İlk olarak Okul bahçesinde ve çevresinde yaptığı incelemelerde son düzenlemelerin yapıldığını gördü.

 

Öğrenciler ve beraberindekiler ile okul içerisinde derslikleri, odaları ve diğer bölümleri gezen Vali Toprak buradaki çalışmaların tamamlandığını, temizliğinin yapılıyor ve 26 Eylül 2016 Pazartesi günü Eğitim-Öğretime hazır olduğunu gördü.

İncelemelerinin sonunda okulun eğitim-öğretime hazır olduğunu tespit eden Vali Toprak, İl Milli Eğitim Müdürü Tatlı, Yüklenici Firma yetkilileri ve çalışanlara teşekkür ederek, vereceği kararı merakla bekleyen beraberindeki öğrencilere de Pazartesi günü, yeni okullarında, yeni sınıflarında, yeni sıralarında, yeni bir eğitim öğretim yılına başlayacakları müjdesini verdi. Öğrenciler de Vali Toprak’a sevgi gösterisinde bulunarak sevinçlerini belirtip teşekkür ettiler.

Vali Toprak, Vali Galip Demirel Ortaokulunun eğitim öğretime engel olmayan spor salonunun da 15 gün içerisinde bitirilmesini ve bahçe peyzaj düzenlemesi projesinin hazırlanarak bahçe yeşil alan düzenlemesinin bir an önce gerçekleştirilmesi talimatını verdi.

Vali Toprak,” Vali Galip Demirel Ortaokulu öğrencileri 26 Eylül 2016 Pazartesi günü burada yeni okul binalarında eğitim ve öğretimlerine devam edeceklerdir. Okulun, öğrencilerimize ve onların velilerine hayırlı ve uğurlu olmasını, idarecilerine, öğretmenlerine, öğrencilerine ve çalışanlarına başarılar diliyorum. Yüklenici firmanın gecikmesinden dolayı da özür diliyorum” dedi.

Bülten

okul

okul2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • selami a (7 yıl önce)
    malatyamın aslan gibi valisi oldu 15 temmuzda gördük çok şükür daire amirleri başta milli eğitim müdürü kendi şahsi hesaplarının peşine düşmüş eğitimde bingöllü önceliği kabak tadı vermeye başladı
    0
    0
    Yanıtla
  • taşralı (7 yıl önce)
    pütürge pazarcık ilkokulu da aynı durumda. kahri kayahanda değil diye haber değeri taşımıyor mu bu okul! bitmedi bitmedi. ama kimin umranda!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahnet (7 yıl önce)
    Resme baktım da İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı sıkışmış gibi. Elinde telefon. Ya Sayın mududum siz okullara Bingollu mudur ve mudur yardımcılarını akşam sohbetlerinde ayarlarken aklınız neredeydi? Bu okullar o zamanda yapılmamıştı. Neden o zaman işin peşine dusmediniz? Çünkü Bingollu mudur ve mudur yardımcılarıni atamak daha önemliydi. Ah Malatyam daha önce Baskilli atamalar(TBMM de dahi dile getirildi) şimdi Bingollu atamalar. Ne zaman Malatya İl milli Eğitim Müdürü Malatyayi bilen çalışkan bir MALATYALİ olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (7 yıl önce)
    Üç yılda bitirilemeyen okul bir haftada bitti.Demek ki çalışılınca oluyormuş. Okulun bitirilmesi için protestomu edilmesi gerekir.Halk tepki gösterince ilgili kurumlarda işe el atınca olay bitmiştir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan (7 yıl önce)
    TESEKURLER. SAYIN VALİM. BİR. HAFATA ÖNCE. SOYLEDINIZ. OKULU. KAVUŞTURDUNUZ. BÖYLE. İSİNİ. SEVEN. BIR VALİMİZ. VAR. TESEKUR. EDERIM.
    0
    0
    Yanıtla