SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O Olursa Viyana'ya Sefer Var!

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:55:54
O Olursa Viyana'ya Sefer Var!
A- A+ PAYLAŞ

AKP Kale İlçe Başkanlığına Harun Akkuş (yan alttaki fotoğrafta) seçildi. Kongrede konuşan AKP Milletvekili Cemal Akın, son günlerdeki Osmanlıca tartışmalarına değinerek, "Yeniden bizim Viyana kapısına dayanmamızı istemeyen güçler, Osmanlı Türkçesini ve alfabesini kötüleme gayreti içerisindedirler." dedi.

AKP Kale İlçesi'nde 5. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Kale Belediyesi'nde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul'da, eski başkan Hamza Karaduman aday olmazken, başkanlığa Harun Akkuş seçildi.

Olağan Genel Kurulda konuşan AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, AKP olarak sadece millete hesap verdiklerini, bundan sonra da sadece millete hesap vereceklerini belirtti.

Tüfenkci, AKP teşkilatlarının vefaya önem vermek zorunda olduğunu kaydederek, "AK Parti kurulalı kısa bir süre oldu ama vefaya önem verip, çalışanı takdir etmek gerekir. Bu noktada duruş sergileyen arkadaşları da takdir etmek gerekiyor" dedi.

AKP'nin gücünü halktan aldığını kaydeden Tüfenkci, "Sizlerin ve teşkilatlarımızın onurlu duruşu, halkın ve hakkın desteğiyle bu kutlu yürüyüşte dağları, barajları aşa aşa geldik. Asla ve de asla halkın dışında bu partiye rota çizenleri kabul etmedik" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Cemal Akın ise, AKP iktidarıyla Türkiye ve dünyada çok büyük değişikliklerin meydana geldiğini belirtti. Akın, AKP'nin yapmış olduğu en büyük hizmetlerden bir tanesinin Osmanlı Türkçesi'nin yeniden ders olarak okutulmasını sağlamak olduğuna değinerek, "Yeniden bizim Viyana kapısına dayanmamızı istemeyen güçler, Osmanlı Türkçesini ve alfabesini kötüleme gayreti içerisindedirler. AK Parti, insanlara Osmanlı Türkçesi'ni okuyarak, geçmişini öğrenme imkanını verdi. Bunu faydalarını 5-6 sene içerisinde göreceğiz" diye konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, kongrelerin AKP'nin gücünün artmasına ve yeni süreç için hazırlanmasına vesile olduğunu ifade etti.

Çakır, Kale'nin AKP kurulduğundan beri yüzlerini ak ettiğini belirterek, "Kale'de bir anlayış var ve bu hiç bozulmadı. Dolayısıyla da bu her yıl artarak devam ediyor. 2015 seçimlerinde de Kale'nin yine Malatya'da rekor kırarak, Türkiye sıralamasına gireceğinden hiç şüphem yok" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından seçime geçildi. Harun Akkuş, tek liste halinde girdiği seçimde, AKP Kale İlçe Başkanlığına seçildi.

Kale İlçe Başkanı Harun Akkuş, Kale İlçesi'nin gelişimine katkı sunmak için büyük bir gayret içerisinde olacaklarını söyledi.

Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU (ASIL): Harun Akkuş, Cahit Yıldız, Tayyar Tokmak, Metin Ertuğrul, Mahmut Özbaysar, Cemal Fırat, Suat Kayaduman, Şahin Özbay, Yasemin Fırat, Galip Karataş, Hasan Ayaz, Mehmet Kızılbuğa, Osman Akdemir, Hamza Ekici ve Adnan Akdeniz,

YÖNETİM KURULU (YEDEK): Aydın Akkuş, Hasan Özbaysar, Hasan Dursun, Fatih Aldemir, Serdal Altınok, Bilal Kıraç, Levent Temur, Bayram Kibar, Remzi Bingöl, Nusret Aslanoğlu, Vahit Karakaş, Engin Ay, Erol Bozyiğit, Kara Berkgil ve Edip Akkaya

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız