SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'O Örgütü Hükümet Destekliyor'

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:47:31
'O Örgütü Hükümet Destekliyor'
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya’nın Arapgir ilçe başkanlığının olağan kongresi yapılarak, ilçe başkanlığına tekrar Hüseyin Akşahin getirildi. 

Nazar Otel toplantı salonunda düzenlenen kongrede konuşan Tuncay Özkan, “Veli beyi cezaevinde tanıdım. Bizi en kötü koşullarda bile yalnız bırakmadı. Veli Ağbaba’ya güvenen yolda kalmaz. Böyle bir yürek böyle mücadeleci bir insan kutluyorum. Malatya, sizleri kutluyorum. Onu Milletvekili olarak seçtiğiniz için kıymetini, çalışkanlığını ben ceza evinde keşfettim. Siz dışında keşfetmişsiniz. Demek ki hepimiz doğru yürekte birleşmişiz” dedi.

CHP Genel Başkany Yardımcısı Veli Ağbaba da konuşmasında, “ Tuncay Özkan aramızda. Kendisinin burada bulunmasından dolayı büyük onur duyuyorum. Kendisinin gazeteciliğinin yanında bir özelliği daha oldu. Cumhuriyet Halk Partisi üyesi oldu. Kendisini kutluyorum" dedi.

Ağbaba hemen yanı başımızdaki Irak'ın kan gölüne döndüğünü ve sadece mezheplerinden dolayı insanlar katledildiğini belirterek, "Eli kanlı militanlar insanları katlediyor. Bu örgüte iktidar terör örgütü diyemedi. Bu örgütü destekleyen hükümettir” şeklinde konuştu.

Ağbaba Cumhurbaşkanlığı seçimi ile de şunları söyledi:

“Önümüzde bir Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Bizim adayımız belli. Hepinizden bu adayımızı desteklemenizi bekliyorum. Kongrenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ise "Arapgir de önemli bir değer vardı. Sayın Mevlüt Aslanoglu'nu kısa bir süre önce kaybettik. Buradan kendisini rahmetle anıyoruz. Arapgir kongremizin gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki dönem Arapgir'i temsil edecek yönetimi belirleyeceğiz. Bu yönetime önemli görevler düşüyor, sorumluluklarımız çok, yeni seçilecek yönetime başarılar diliyorum“ dedi.

Kiraz, hükümeti eleştirerek, iç ve dış siyasette yapılan yanlışlıklardan söz etti. Cumhurbaşkanlığı seçiminde çatı adayın teveccüh göreceğine inandığını söyleyen Kiraz, adayları Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilmesi için herkesin iyi çalışmasını istedi.

Kongreye tek aday olarak katılan Hüseyin Akşahin tekrar ilçe başkanı seçilirken, yönetim şu isimlerden oluştu: Süleyman Yedekçi,Hasan Çabuk, Cafer Sadık Gürsoy,Hatice Başpınar, Bedir Çöp, Bülent Gül, Mehmet Oral, Mustafa Kaya, Ali Hüseyin Bakır, Ali Kürekli.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız