SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'O Ortadoğu'nun En Büyük Lideri'

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Danışma ve İstişare toplantısı yapıldı.

Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen AKP Malatya İl Danışma ve İstişare toplantısına, Malatya milletvekilleri Ömer Faruk Öz, Mucahit Fındıklı, Öznur Çalık ve Mehmet Şahin, Malatya belediye başkanı Ahmet çakır, il ve ilçe parti yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri, belediye başkanları ve partililer katıldı.

Toplantıda ilk konuşmayı yapan İl Başkanı Mustafa Şahin, birlik ve beraberliğin önemini anlattı. Zaman zaman böyle toplantılar düzenleyip istişarelerde bulunduklarını söyleyen Şahin, partilerine de teveccühün günden güne arttığını kaydetti.

AKP Malatya milletvekili Mücahit Fındıklı, milletvekilleri adına yaptığı konuşmada, "Son yaşadığımız olaylar, darbe, kafes ve balyoz planları gibi konuları sonrasında herkes şunu bilmelidir ki, Türkiye artık eski Türkiye olmadığını herkesin bilmesi lazım. Çünkü, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında dirençli ve kararlı bir topluluğu var. Bunu herkesin böyle bilmesi lazım. İktidarımızın arkasında halk desteği var. Teşkilatlarımızın gücü var. Bu güçle, bütün badireleri atlar geçeriz.

Türkiye'nin dünyada hak ettiği yere, büyük, saygın bir ülke haline getiririz. Bu noktada kararlılığımız devam ediyor" ifadelerini kullandı.

"Bu memleketi yönetirken, halkın dediği mi olacak, yoksa kurucu idare diye tabir edilen veya onun mirasçısı mı olduğunu iddia edenlerin elinde mi olacak? Bunun kavgası verildi" diyen Fındıklı, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Yaşanan darbeler, muhtıralar, pos modem darbeler gibi 6-7 darbeler ile halkın iradesine ipotek kondu. Bazen Anayasa mahkemesi eliyle, bazen yargı katkısıyla, bazen silah zoruyla halkın iradesine ipotek konuldu. Direnenlerin bır kısmı ihtilal neticesinde idam edildi. 12 Eylül'de tasfiye edildi. 120'nin üzerinde bu memleketin çocukları idam edildi, sessiz sedasız. Peki bu darbeler Türkiye'ye bir şey mi kazandırdı? Hayır bir şey kazandırmadı. Türkiye hala orta çağ karanlığı dediğimiz kendilerini aslında
ilerici, modern ve çağdaş diye tarif edenlerin eliyle orta çağ karanlığına gömüldü."

"Başbakanımızın dediği, gibi, diklenmeden, kavga etmeden, germeden hareket etmeliyiz" ifadelerini kullanan Mücahit Fındıklı, "Biz istiyoruz ki çocuklarımız gelecekte daha mutlu ve müreffeh, daha özgür bir toplumda yaşasın" şeklinde konuştu.

Fındıklı konuşmasını şöyle tamamladı:

"Ankara'ya güç veren parti teşkilatlarımız, ülkenin en büyük lideri, orta doğunun en büyük lideri, sayın başbakanımızın arkasında bütün yürekleri ile duran teşkilat mensuplarımızı saygıyla selamlıyorum."

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Danışma ve İstişare toplantısı, Fındıklı'nın konuşmasından sonra basına kapalı devam etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız