SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O Öyle Gözlemiş!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bulunan AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Milletvekili Şükrü Ayalan, Belediye Başkanı Cemal Akın'ın hizmetleri ile "Malatyalıların gönlünde taht kurduğunu" öne sürdü. Bu arada, Ayalan Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği'ni de ziyaret etti.

AKIN'A ÖVGÜ..
Ayalan'ın Akın'a yaptığı ziyarete ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Ayalan Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ı ziyaret ederek, Başkan Akın’a övgüde bulunup, yapacağı hizmetlerde destekçisi olmaya devam edeceklerini belirtti.

23 Mart Cuma günü gerçekleşen ziyarete AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık, İl Başkanı İhsan Koca, Merkez İlçe Başkanı Celal Ekici ile birlikte kalabalık bir heyet katıldı.

Malatya Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı H.Cemal Akın’a teşekkür etmek ve bundan sonra yapılacak çalışmalar konusunda da fikir teatisinde bulunmak amacıyla geldiklerini belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Tokat Milletvekili olan Şükrü Ayalan, “Sayın Başkanımız hakikaten yaptığı hizmetlerle Malatyalıların gönlünde taht kurmuş. Başkanımızın bugüne kadar yaptığı hizmetler bundan sonra yapacağı hizmetlerin teminatıdır. Allah yar ve yardımcısı olsun. Bizler de bundan sonra yapacağı hizmetlerde destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Diğer illerde olduğu gibi Malatya’nın da sorunlarının çok olduğunu ve bundan dolayı yapmaları gereken hizmetlerin de çok olduğunu belirten Ayalan, “Malatya ve Malatyalılar için AK Parti’nin yapamayacağı hiçbir hizmet yoktur. Yeter ki Malatyalılar istesin ve destek versinler” şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Ayalan’ı Belediye’de ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen Belediye Başkanı H.Cemal Akın ise Ayalan’ın engin tecrübesinden istifade ederek çalışmalarla ilgili kendileriyle görüşeceklerini ve fikir alışverişinde bulunacaklarını belirtti.

Dayısının Malatyalı olmasından dolayı Şükrü Ayalan’ı Malatyalı olarak kabul ettiklerini de belirten başkan Akın, bu durumun da ayrıca kendilerini fevkalade memnun ettiğini kaydetti.

Belediye Başkanı H.Cemal Akın, ziyaret sırasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Ayalan’a Kristal Kayısı Maketi ile Kayısı verdi."

MASİAD'A ZİYARET..
Öte yandan, AKP Genel Başkan Yardımcısı Ayalan, AKP MKYK üyesi Öznur Çalık, İl başkanı İhsan Koca, Merkez İlçe başkanı Celal Ekici ve yönetim kurulu üyeleri ile Malatya Sanayici ve İşadamları Derneğini (MASİAD) ziyaret etti.

MASİAD Başkanı İbrahim Güngör ve yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan AKP Genel başkan yardımcısı ve heyeti Dernek yönetim ve üyeleri ile görüş alış-verişinde bulundu. Genel başkan yardımcısı Ayalan yaptığı kısa konuşmada “Ülke ve Malatya gündemindeki konuları görüşmek ve fikir alış-verişinde bulunmak üzere bir nezaket ziyareti yaptık. Malatya’nın sorunlarını yakından takip ediyoruz” dedi.

MASİAD Başkanı İbrahim Güngör de “Ziyaret bizleri memnun etmiştir. Hedefimiz Malatya’mızın gelişmesi yönünde üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmaktır” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız