SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O Oyuncuyla İlgili Kriz Çözüldü

0
Güncellendi - 2016-07-21 01:12:21
O Oyuncuyla İlgili Kriz Çözüldü
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un sportif direktörü Ali Ravcı, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, listelerinde yer alan birkaç oyuncuyla temasta olduklarını ve bu transferleri kısa süre içerisinde noktalamak istediklerini söyledi.

Takımla birlikte Bolu kampında bulunan Ravcı, kam çalışmaları, transfer süreci ve takımda yaşanan son gelişmeler hakkında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Ravcı, transfer çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini, transfer komitesinin listelerinde yer alan oyuncularla görüşmelerini sürdürdüğünü belirtti.

Eksik olan mevkilere takviye yapmak ve alternatifli bir kadro oluşturmak için titiz bir çalışma yürüttüklerini kaydeden Ravcı, “Özellikle santrafor, kanat ve sağ bek mevkii için görüşmelerimiz devam ediyor. Bu bölgeler için listemizde yer alan bazı futbolcular var. Bunun yanında birkaç yetenekli genç oyuncuyla da temas halindeyiz. Bu oyuncuların bonservisleri uygun olursa kadromuza katmak istiyoruz” dedi.

Kamp Çalışmaları Verimli Geçiyor

Ravcı, takımın birinci etap kamp çalışmalarını Bolu Termal’de sürdürdüğünü anımsatarak, çalışmaların verimli geçtiğini belirtti.

Futbolcuların birinci etap kamp çalışmaları kapsamında güç ve kondisyon depoladıklarını aktaran Ravcı, lig başlangıcına kadar takımın hazır hale geleceğini kaydetti.

Ravcı, yeni transferler ve takıma geç katılan futbolcular için teknik heyetin özel bir antrenman programı uyguladığını ifade etti.

Birinci etap kamp çalışmalarında sona doğru yaklaştıklarını dile getiren Ali Ravcı, “İkinci etap kamp çalışmalarının hazırlıklarına başladık. İkinci etap kamp çalışmamızı Bolu Abant’ta gerçekleştireceğiz. Takımımız ikinci etap kamp çalışmalarında özellikle oyun sistemi üzerinde duracak. Bu doğrultuda 5 ya da 6 hazırlık karşılaşması oynamayı planlıyoruz” diye konuştu.

Sunday Mba Krizi Çözüldü

Ravcı, takımın Nijeryalı orta saha oyuncusu Sunday Mba’nın kampa geç katılmasını da değerlendirdi.

Nijeryalı futbolcunun bir süredir İstanbul’da olmasına rağmen kampa katılmadığını ifade eden Ravcı, “Mba’nın kulübümüzle olan sözleşmesi devam ediyor. Ancak oyuncunun menajerinin bazı istekleri oldu. Bu noktada da biz, oyuncumuzun sözleşmesinin devam ettiğini ve sözleşmeye uyması gerektiğini ifade ettik. Mba ile başkanımız son bir görüşme yaptı. Bu görüşme olumlu sonuçlandı ve oyuncumuz kamp çalışmalarına katıldı” dedi.

Rahman Buğra Çağıran Kampa Katıldı

Ravcı, Arsinspor’da forma giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Rahman Buğra Çağıran ile anlaştıklarını, genç oyuncunun kampa katıldığını kaydetti.

Çağıran’ın Trabzonspor’un altyapısında yetiştiğini anımsatan Ali Ravcı, şunları söyledi:

“Rahman genç ve yetenekli bir futbolcu. Bir süredir kendisini takip ediyorduk. Türkiye U-20 Milli Takımının da formasını giyen Çağıran ile her konuda anlaştık. Son olarak Arsinspor’da forma giyen genç oyuncu kampa katıldı.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız