SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O Para 708 Bin Lira

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi'nden Malatyaspor Kulübü'ne geçtiğimiz hafta verilen, ancak hem belediye hem de kulüp tarafından kamuoyuna duyurulmayan parasal desteğin 708 bin lira olduğu öğrenildi.

Malatya Belediyesi bünyesindeki Esenlik Şirketi'nin, reklam karşılığı olmak üzere 2009 yılı ikinci dönem ödemesi olan ve toplam tutarı 708 bin lirayı bulan ödeme çekinin kulüp yetkililerine geçtiğimiz hafta teslim edildiği belirtildi.

Paranın 300 bin liralık bölümünün Ankaraspor, 25 bin liralık bölümünün eski futbolcu Mehmet Albayrak'a olan borç karşılığı ödendiği haber alındı.

Malatyaspor kulübünün çalışan personeline ise yaklaşık 6 aydır maaş ödenmediği için, personelin hayli zor durumda bulunduğu, belediyeden alınan parayla bu kişilere ödeme yapılıp yapılmadığının ise merak konusu olduğu bildirildi. Kulüpten bu konuda bir açıklama bekleniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız