SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'O Para İade Edilecek'

A- A+ PAYLAŞ

23 Nisan ve 19 Mayıs kutlamaları için öğrencilerden toplanan paraların iade edileceği bildirildi. Konunun Eğitim Sen tarafından gündeme getirilmesi üzerine, toplam 60 bin lira olan bu parayla ilgili işlemin Valilikçe iptal edildiği belirtildi.

Eğitim Sen Şube Başkanı Cengiz Karabay, konuya ilişkin olarak şu açıklamayı yaptı:

"23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’nın 90.ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Ve Gençlik Ve Spor Bayramı’nın 91.yıldönümü kutlamalarına katılacak öğrencilerin ‘kıyafet ve aksesuar ihtiyacının karşılanması için’ Merkeze bağlı okullardaki öğrencilerden 1’er TL. para toplanmasını ilişkin Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işlemi sendikamızın girişimleri sonucunda Valilikçe iptal edilmiştir.

Eğitim Sen’in, öğrencilerden para toplanmasına ilişkin işlemin iptali istemiyle 15.04.2010 tarihli Valilik başvurusu, Sayın Valimiz Ulvi SARAN tarafından da uygun görülmüş ve 22.04.2010 tarih ve 515 sayılı yazıları ile iptal edilmiştir.

Valiliğin iptal işlemiyle birlikte, okul müdürlüklerince öğrencilerden bugüne kadar ki toplanan ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü hesabında bulunan yaklaşık 60.000 TL. (Altmış bin TL) para tekrar öğrencilere iade edilecektir.

Sendikamız bu aşamadan sonra toplanan paraların öğrencilere iade edilmesinin de takipçisi olacaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız