SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'O Proje Malatya İçin Önemli'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın; Kasap Pazarı, Mısır Çarşısı ve Yeni Cami civarındaki esnafları ziyaret etti. Akın, bu ziyaretler sırasında esnaflara bazı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Belediye Basın Bürosu'nun konuya ilişkin bülteni şöyle:

"Belediye Başkanı H. Cemal Akın, daha önceki bayramlarda olduğu gibi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi de esnafları ziyaret etti.

Akın, Kasap Pazarı, Mısır Çarşısı ve Yeni Camii civarındaki esnaflarla tek tek görüşerek fikir alış verişinde bulunup, yaklaşan Kurban Bayramlarını tebrik etti.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın, esnafa Malatya Belediyesinin hizmetleri hakkında bilgiler verdi. Belediye Hizmet Binası ve Sümerpark’ın bitme aşamasına getirildiğini, doğalgazın kullanılmaya başlanmasından sonra vatandaşların doğalgaza giderek büyük bir ilgi gösterdiklerini ifade eden Başkan Akın, Kentsel Dönüşüm Projesinin Malatya’nın geleceği için çok önemli bir proje olduğunu, gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir Malatya bırakmak için bu projenin en kısa zamanda hayata geçirilmesinin önemini anlattı.

Malatya Belediyesinin yaptığı ve yapacağı projeleri yakından takip ettiklerini söyleyen esnaflar ise, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız