SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''O Projeyi Destekliyoruz..''

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul'da bulunan Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) Başkanı Yunus Akdaş, hükümet tarafından sektörel teşvik verilmesinin daha uygun ve verimli olacağını söyledi. Akdaş, Sümerbank Fabrikası'nı satın alan Malatya Girişim Grubu'nun, fabrika alanında yapmayı planladığı "Yaşam Merkezi" projesini de desteklediklerini belirtti.

MİAD Başkanı Yunus Akdaş, il dışında faaliyet gösteren sanayicilere çağrıda bulunarak, Malatya'ya yatırıma davet etti. Malatya'da MİAD olarak Ar-Ge çalışması yaparak ilin envanterini çıkartacaklarını söyleyen Akdaş, "Malatya'nın fizibilite çalışmasını yaptırıp, öncelikle neye ihtiyacı var onu tespit edeceğiz. Sonra ihtiyaçlar nispetinde işadamlarımızı yatırıma davet edeceğiz" dedi.

Teşvik konusuna da değinen Akdaş, sektörel teşviğin uygulanması halinde daha uygun ve verimli olacağına dikkat çekti.

Malatya Girişim Grubu'nun Sümerbank Fabrikası yerine yapmayı planladığı Malatya Yaşam Merkezi'ni desteklediklerini ifade eden Akdaş, "Malatya'nın 5 yıldızlı otele ihtiyacı var. Malatya Yaşam Merkezi içerisinde 5 yıldızlı otel var. Malatya'da büyük alışveriş mağazalarına ihtiyaç var. Bu projede bu ihtiyaçlar da var. Bu nedenle, Malatya Girişim Grubu'nun projesini destekliyorum" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız