SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"O Ruh Bizde Var"

A- A+ PAYLAŞ

 

 

Has Partililer, Konak ile Tandoğan'da seçmen ziyaretinde bulunarak partilerine oy istediler.

Partinin basın bülteni şöyle:

"Halkın sesi partisi seçim gezilerini sürdürmeye devam ediyor. İl Teşkilatı ve vekil adayları Konak ve Tandoğan mahallesini ziyaret ederek oy istediler.

İlk olarak konak mahallesi esnafını ziyaret eden parti teşkilatı, esnaf ile bir araya gelerek sohbet ettiler. Konakta esnaflık yapan bir vatandaş has parti’nin samimi ve doğru olduğunu belirterek şunları söyledi

“Tabi ki oylarımız Has Partiye yani Numan Kurtulmuş’a, çünkü Kurtulmuş çok düzgün bir siyasetçi, özüyle sözüyle de mükemmel bir insan”

Konaklılar tarafından Has Parti olan ilgi, vekil adaylarını mutlu ederken Konaklı bir esnaf “ Tepkili olduğumuz için oy kullanmıyorduk. Ama Has Parti’nin iktidar olması için elimizden geleni yapacağız. İnşallah Has Parti 12 Haziran seçimlerinde iktidar olacak” diye konuştu.

Konak mahalle gezisinin ardından vekil adayları akşam da Tandoğan mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Milletvekili adayları ve parti teşkilatı mahalle halkı tarafından ilgi ile izlendi.

Mahalleliye hitap eden merkez ilçe başkanı Bayram Taşkın şunları kaydetti. “Bugün taze bir fidan olan Halkın Sesi Partisi, desteğiniz ve dualarınızla kocaman bir çınar olacak ve memleketin bütün topraklarını gölgesi altına alacak. Has Parti, köklerini bu toprağın maneviyatından alan, fikriyatını bu toprağın medeniyetinden alan ve çağın üslubuyla yorumlayan bir harekettir. Bu harekâtın içinde tarihimiz ve kültürümüz var. Bizim partimizde 1071 Malazgirt Savaşı, İstanbul’un Fethi ruhu var. Kısacacı 1000 yıllık Anadolu Medeniyeti var.”

Partilerinin içinde hiç bir şekilde leke ve onu kırıcı bir unsurun olmadığı belirten Taşkın “ Partimizde hiçbir kötü unsur yoktur. Bizde bununla iftihar ediyoruz. Biz 75 milyon vatandaşımız için çalışmak isteyen bir partiyiz.”

Vekil adayı Gürsu İnan ise “Ülkemiz de istihdam açısından çok ciddi problemler yaşıyoruz. Sorun var ama çözüm yok. Biz Has Parti olarak bunları çözeceğimize söz veriyoruz. İktidara geldiğimiz zaman nasıl çalıştığımızı göreceksiniz. Kendileri için rant sağlayan bir parti değil, vatandaşımızla birlikte çalışan birlikte kazanan ve refaha çıkan ülke olacağız.” dedi

Diğer vekil adayı olan Mustafa Gümüşboğa da hükümeti eleştirdi. Gümüşboğa “İktidar partinin ebette ki yapmış olduğu güzel işler var, bunları inkâr edemeyiz. Ama yaptıkları yanlışları da göz ardı etmemek lazım.” diye konuştu. "

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız