SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Demokrasi Nöbeti' Vukuatçısı Serbest, Çünkü..

0
Güncellendi - 2016-07-31 03:05:32
'Demokrasi Nöbeti' Vukuatçısı Serbest, Çünkü..
A- A+ PAYLAŞ

Vatandaşların Demokrasi Nöbeti tuttuğu Hükümet Meydanı'na otomobiliyle dalarak kargaşaya yolaçan, bir kişiyi yaralayan, öfkeli vatandaşların elinden polisin havaya ateş açarak kurtardığı E.T.'nin, adli dengesinin yerinde olmadığına dair raporunun bulunduğu ve serbest bırakıldığı bildirildi.

Cumartesi sabaha karşı 03.00 sıralarında, Hükümet Meydanı'na, Fuzuli Caddesi'nden Valilik önüne doğru olan barikatları yıkarak, kırarak giren 42 CLZ 88 plakalı otomobilin sürücüsü, büyük kargaşaya yolaçmıştı. Vatandaşların tepki gösterip saldırmaya çalıştığı sürücü, geri vitesle kaçmaya çalışırken Cebrail Korkut'un ayağını ezerek yaralanmasına neden olmuştu. Polisin kaçmasına izin vermediği ve öfkeli vatandaşların elinden de havaya ateş açarak durdurduğu, adının E.T. olduğu öğrenilen şahıs, kendisini otomobilden çıkarmaya çalışan polise bir süre direnmiş, daha sonra zorla çıkarılıp elleri arkadan kelepçelenerek ambulansa bindirilmiş, Devlet Hastanesi'ndeki muayenenin ardından gözaltına alınmıştı. Engelli plakasına sahip araçla kargaşa yaratan şahsın, alkollü da olduğu bildirilmişti.

RAPORU VARMIŞ..

Gözaltına alınan E.T.'nin, akli dengesinin yerinde olmadığına ve "Duygu Durum Bozukluğu" olduğuna dair raporunun bulunduğu belirlenirken, olay günü bir başkasına ait otoyla meydana geldiği, bilinç dışı hareket ettiği, olay anında kalabalığın üzerine gelmesiyle paniklediği bildirildi.

E.T.'nin 4 yıl önce küçük yaşta çocuğunu kaybettiği için bunalıma girdiği ve akli dengesinin bozulduğu ifade edilirken, meydana niçin geldiğini bilmediğini söylediği, poliste yapılan işlemlerinin ardından, ailesine teslim edildiği belirtildi.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

vukuat

vukuat1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • abdulkadir hoca (7 yıl önce)
    peki bu rapora göre araç kullanabiliyor mu? yoksa araç bağlansa bu vatandaş bence akıllanır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şakir (7 yıl önce)
    Dengesiz ve akıl sağlığı yerinde değilse otomobili nasıl kullanıyor? veya bir şekilde kullandı diyelim.Bundan sonra daha büyük bir tehlikeye neden olamıyacağını bu şekilde kim garanti edebilir.
    0
    0
    Yanıtla