SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O Sarı-Siyahlı Takım E.Yeni Malatya mı?

0
Güncellendi - 2019-06-20 16:55:20
O Sarı-Siyahlı Takım E.Yeni Malatya mı?
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un gündeminde yer alan Gürcü stoper Guram Kashia'nın açıklamaları merak konusu oldu. Gürcü basını Guram Kashia'nın Vitesse ve Yeni Malatyaspor’dan birine transfer olacağını yazdı.

Uzun süredir Yeni Malatyaspor’un gündeminde olan Gürcü stoper Guram Kashia ülkesindeki bir sempozyumda gelecek sezon sarı siyah renklere sahip bir takımda oynayacağını söyledi. Gürcü basını Vitesse ve Yeni Malatyaspor’dan birine transfer olacağını yazdı.

32 yaşında ve 1,85 metre boyundaki Gürcistanlı stoper, ABD MLS Ligi ekiplerinden San Jose Earthquakes takımında forma giydi.

4 kez yılın futbolcusu seçilen Guram Kashia; Dinamo Tbilisi, Vitesse ve San Jose Earthquakes takımlarında forma giydi.

Vitesse formasıyla 293 karşılaşmaya çıkan Guram; bu karşılaşmalarda 25 gol kaydederek, 18 asist yaptı. Gürcü futbolcu, 1 kez Hollanda Kupa'sını kaldırmanın mutluluğunu yaşadı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Murat (4 yıl önce)
    300 Karşılaşmada 25 gol atmışsa, bizim ligde 34 maçta en az 3 gol 2 asist yapar.
    0
    0
    Yanıtla