SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O Sefer Geliyor, Diğeri Gidiyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:09:54
O Sefer Geliyor, Diğeri Gidiyor
A- A+ PAYLAŞ

THY'nin bünyesindeki Anadolu Jet ile Ankara Malatya arasında yaptığı karşılıklı uçak seferlerinden, gece Malatya geliş, sabah Ankara'ya dönüş tarifeli olanın yeniden konulacağı, bu kez öğleden sonra yapılan seferin iptalinin gündeme geldiği bildirildi.

Malatya'da "Sabah gidiş, gece dönüş" diye adlandırılan Ankara seferinin 2 Haziran'dan itibaren iptal edilmesine yönelik tepkilerin ardından, AKP Milletvekili Öznur Çalık'ın, konuyu THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'yla görüştüğü öğrenildi. Bu seferin yeniden ihdas edilmesi için Topçu ile yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alındığı, ancak buna karşılık öğleden sonra karşılıklı yapılan Ankara seferinin ise iptalinin gündeme geldiği, ancak bu seferin iptalinin "şimdilik" Malatya için bir kayıp olarak görülmediği öğrenildi.

İki gün içerisinde, iptal edilen seferin 1 Temmuz'dan itibaren yeniden başlatılması için düzenlemenin yapılacağı, buna göre uçağın Ankara'dan 23.00'de Malatya'ya, sabah 06.45'de ise Malatya'dan Ankara'ya hareket edeceği bildirildi.

HABER: Savaş BARIŞ, yenimalatya.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız