SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O Ses'in Malatyalı Yarışmacısı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:55:28
O Ses'in Malatyalı Yarışmacısı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye’de milyonları ekrana kilitleyen ve yıllardır beğeniyle izlenen O Ses Türkiye Yarışması bu sene Malatyalı bir yarışmacıyı ağırlıyor. 

Malatya Musiki Cemiyeti korosunda görevli, İnönü Üniversitesi Müzik Bölümü mezunu Mehmet Mustafa Sarmış, bu sene O ses Türkiye yarışmasında ön eleme turlarının hepsini geçmeyi başararak, ilk turda Sanatçı Murat Boz’un takımına girdi. Yarışmacı Sarmış'ın hocası olan ve Malatya Musiki Cemiyeti Başkanı Mehmet Tunç Yıldırım, Pazar günü ekranlara gelecek olan yarışma ile ilgili tüyolar verdi. Tunç, gurur duyduğunu ifade ettiği öğrencisinin büyük başarılara imza atacağına inandığını söyledi. Sarmış'ın yarışmaya katılmasında en büyük destekçisi olduğunu belirten Tunç,“Mehmet kardeşimiz de donanımlı, yetenekli ve işini çok iyi yapan birisi. İnşallah O Ses Türkiye yarışmasına bu sene Malatya‘yı temsil edecek. Pazar günü tüm Malatya ve Türkiye onu seyredecek. Ben çok başarılı olacağına inanıyorum, biz her zaman onun yanında olacağız. Yolu ve bahtı açık olur inşallah” dedi. 13 yıldır müzikle uğraştığını dile getiren Mehmet Mustafa Sarmış ise, “Yarışmaya katılmam konusunda en büyük desteği hocamdan gördüm. Kendisi bu işte ilk adımı atmamı sağladı, ona minnettarım. İstanbul’da dört elemeye katıldım ve geçtim daha sonra beni yarışmaya çağırdılar, yarışmaya katıldım. İlk turda kendimi göstererek Murat Boz’un takımına girmeyi başardım” ifadelerini kullandı.

Murat Boz’un kendisine dönmesine çok sevindiğini anlatan Sarmış “Ben hedeflerimi her zaman yüksek tutmuşumdur. Kendime güvenmeseydim zaten bu yarışmaya katılmazdım. İnsanlarında beni desteklemesi bana güven verdi yarışmaya katıldım. Sahneye çıktığım zaman gayet sakindim, kendimi kasmadan parçamı okudum ve Murat Boz’un bana döndüğünü gördüm. O an çok heyecanlandım ve çok mutlu oldum, inşallah böyle devam eder “ dedi. Yarışma boyunca Malatyalılardan destek beklediğini belirten Sarmış “Türkiye’de yaşayan tüm Malatyalılardan destek bekliyorum. Beni bu yolda yalnız bırakmasınlar. İnşallah onlarında desteğiyle güzel şeylere imza atacağım. Eğer yarışmayı kazanıp ödülü alırsam kedime bir albüm çıkarmayı düşünüyorum, hakkımda hayırlı neyse o olsun” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız