SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"O Sis Bulutları Dağıldı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:10:03
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresinde başkanlığa Enis Aydoğan seçildi. Belediye Konferans Salonu’nda yapılan kongreye AKP Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin, H.Cemal Akın, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile çok sayıda milletvekili aday adayı ve partili katıldı. Ümre için Suudi Arabistan'a giden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, kongreye katılamadı.

Kongrede bir konuşma yaparak görevi Enis Aydoğan’a bırakan İl Başkan Yardımcısı Miraç Göçmez, “Biz, 2012 Ocak ayında bizlere verilen bu görevi 3 yıl boyunca yapmış olmanın ve bugün bu salonda bu güzel görevi devretmenin onurunu yaşıyoruz” dedi.

Görev aldığı 3 yıl boyunca başta seçim çalışmaları olmak üzere bütün ilçeleri ziyaret ettiklerini belirten Göçmez, “Gençlerimize nasıl dokunabiliriz, nasıl dindar ve ahlaklı bir gençlik oluştururuz diye teşkilat çalışmalarımızı başlattık” diye konuştu.

Milletvekili Mustafa Şahin de nereden nerelere geldiklerini kongre öncesi gösterilen sinevizyonla gördüklerini belirterek şunları söyledi: “Cenab-ı Allah bizlere bu insanlara bir daha o karanlık dönemleri yaşatmayı nasip etmesin. O günkü siyasi anlayışın bu ülkede bir daha iktidara gelmemeleri için elimizden geldiğince gecemizi gündüze katıp inşallah almış olduğumuz bu çıtayı daha yukarılara çekmenin gayreti içerisinde olacağız.” 

Milletvekili Cemal Akın da, 3 yıl boyunca gençlik kollarında aktif görev alan Miraç Göçmez’i tebrik ederek “İnşallah devrettiği arkadaşımız da devraldığı bu bayrağı daha yüksek gönlere inşallah çekecek. Ve kendisinden sonrasındaki kardeşlerine devredecektir bu görevi” şeklinde konuştu.

AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı da gençlerden istedikleri tek şey olduğunu ifade ederek “Huzur ve sükunet içerisinde ellerinden gelen tüm gayretleri ortaya koyarak yapmaları gereken çalışmaları yerine getirmeleridir” dedi.

AKP Genel Merkez Gençlik Kolları MYK üyesi ve AR-GE ve Eğitim Biriminden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Emrah Uzar da “İnşallah bu kongreden güçlenerek çıkacak olan AK Parti iradesi Malatya’nın huzuru ve ülkemizin refahı için yol gösterici olacaktır. Bu parti Türkiye’yi bütün olarak kucaklamak üzere yola çıktığı içindir ki daha yolculuk başlar başlamaz o sis bulutları dağılmıştır” diye konuştu.

AKP Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Enis Aydoğan da, “Devlete, millete, vatana ihanet eden paralel diyebileceğimiz bütün olumsuzluklar karşısında kararlılıkla ve cesaretle kaybetmeden yolumuza devam edeceğimizi özellikle bilmenizi isterim” ifadelerini kullandı.

KİMLER SEÇİLDİ?

YÖNETİM KURULU (ASIL)

Enis Aydoğan

Mehmet Kundaktepe

Metin Karadoğan

Burak Elbir

İbrahim Künkül

Fatime Zehra Kaplan

Fatih Kerimoğlu

Uğur Alakaş

Abdullah Altunkaya

Aynur Mutlu

Orhan Atak

Muhammed Said Kurhan

Sümeyye Karabay

Taner Çobanoğlu

Caner Kılıç

Serkan Fırat

Ali Boyraz

Musab Çeçen

Mehmet Keleş

Gökhan Güldaş

Oğuzhan Pak

Abdulvahap Çiçek

Sebati Boyraz

Tayfun Güngör

İbrahim Altındağ 

Ahmet Furkan Doğan

Adem Tokay

Onur Benli

Yusuf Kaya

Hüseyin Mert Karakuş

Ramazan Şahin

Mahsun Sağdıç

Murat Çelik

Hasan Karakaş

Reha Öztürk

Mehmet Karaburun

Semih Aksoy

Muhammed Furkan İncik

Maşallah Sakçı

Yusuf Bakan

Şahide Baran

İbrahim Yıldız

Cihat Yeşilova

Cihat Acun

Furkan Tutuk

Öner Özkara

Suat Çilesiz

Çağlar Özal Bilmez

Rabia Nur Poyraz

Ensar Topal

YÖNETİM KURULU (YEDEK)

Büşra Eren

Emre Yavuz

Zeynel Abidin Keskin

Seda Yılmaz

Sevranur Güneş

Harika Şevval Özhan

Nazlı Üzmez 

Fahri Acar

Zehra Oral

Berk Gümüş

Eyüp Hacıoğlu

Aliseydi Uluçay

Batuhan Sinanoğlu

Cihat Saraçoğlu

Mustafa Derin

Abdullah Apak

Ramazan Kurt

Mustafa Yahşi

Serkan İnanç

Nurullah Kadak

Furkan Fatih Atalan

Muhammed Özpolat

Mustafa Kumtepe

Enes Akgün

Hüseyin İşlek

Abdulkadir Bostancı

Zübeyir Aydın

Merve Beyza Temizer

Ahmet Günay

Alperen Erdoğan

Ahmet Demez

Mehmet Özdemir

Burak Sürmeli

İsmail Tur

Serkan Kas

Akif Akkaya

Sinan Aziret

Mehmet Ali Uzunyol

Harun Ata

Cumali Ateş

Elif Toplu

Gökhan Akyol

Eyüp İsmail Yeşilova

Emre Diri

Melike Kızılboğa

Emre Şahin

Rabia İliç

Metin Güven

Oktay Alkış

Tuba Koç

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız