SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"O Sistem Tarihe Karıştı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:46:19
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin Doğanşehir ilçesine bağlı Kurucaova ve Erkenek beldelerini ve Yeşilova köyünü ziyaret etti. 

Kurucaova beldesinde konuşan Milletvekili Mustafa Şahin, DAP kapsamında toplam 50 trilyonluk bütçeden Malatya'ya yaklaşık 9 trilyon kapalı sistem sulama ödeneği ayrıldığını ve bunun 1.3 trilyonunun Kurucaova beldesine verileceğini söyledi.

Vahşi sulama diye tabir edilen salma sulama devrinin tamamen tarihe karışması gerektiğini söyleyen Milletvekili Şahin, “Hem Malatya ovası olarak hem de bütün ilçelerimizdeki vahşi sulamayı artık terk etmemiz gerekiyor. Bununla ilgili de kapalı sisteme geçtik.Bu hizmetler devlet desteğiyle yapılan hizmetlerdir.Bununla birlikte gölet yapılabilecek köylerimizi ilgililerle paylaşıyoruz.Yetkili arkadaşlarımız gerekli çalışmaları,tetkikleri yapıyorlar.Eğer su kaynağı varsa,havza uygunsa ve sulanabilir tarım arazisi yeterliyse bunlar için başka engel kalmıyor” ifadelerini kullandı.

Şahin şunları söyledi; “Malatya için büyükşehir sevdamız belki yıllardır var.Malatyanın büyükşehir olması için gayret gösteren siyasilerimiz varken kısmet bugüne denk geldi.İnşallah şu anda büyükşehir olmakla beraber beldelerimiz haliyle mahalleye dönüşmüş olacak.İlçelerimiz ve büyükşehir belediyemiz sınırları ilin bütün mülki sınırları içerisine dahil edilmiş oldu.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız