SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"O Sorun Çözülecek"

A- A+ PAYLAŞ
 
AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Doğanşehir ilçesine teşekkür ziyaretinde bulunmak ve seçimden sonra vatandaşların sorunlarını dinlemek, yapılan hizmetleri anlatmak için esnafları ziyaret etti.
 
Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz'ün Doğanşehir ilçe gezisine, AKP Doğanşehir İlçe Başkanı Zekeriya Demirtaş, İl Genel Meclis üyeleri, Polat, Söğüt, Sürgü ve Erkenek Belde Belediye Başkanları ile partililer katıldı.
 
Milletvekili Ömer Faruk Öz, Doğanşehir ilçesine ziyaretinde yaptığı konuşmada, "Türkiye bir genel seçim atlattı. Genel seçim süresi boyunca ilçelerimizi, beldelerimizi ve köylerimizi yerinde ziyaret ederek sorunları dinliyoruz. Yapılacak olan seçimlerin neler ifade ettiğini Türkiye'nin neleri beklediğini anlattık. Hamdolsun bu süreç tamamlandı. Bu süreç içerisinde Doğanşehir merkez, beldelerimiz ve köylerimiz partimize ve şahsıma gerçekten büyük bir teveccüh gösterdiler. Bizlerde bugün itibari ile Doğanşehir ilçe merkezde esnaf ziyareti ve beldelerimizde köylerimizde vatandaşları ziyaret ederek seçimlerde göstermiş oldukları teveccüh ve partimize vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
 
Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Doğanşehir ilçe merkezinde esnaflara yapmış olduğu ziyaretlerden sonra belde ve köylere ziyaretlere devam etti. Milletvekili Öz, ilk olarak Sürgü beldesinde ziyaretlerde bulunarak vatandaşlara kendilerine verilen destekten dolayı teşekkür etti. Daha sonra Erkenek beldesine ziyarette bulunan Öz, vatandaşların sorunlarını dinledi.
 
Vatandaşların aile hekimliği ve doktor konusunda sıkıntılarını dile getirmeleri üzerine milletvekili Öz, ilgili müdürlükleri arayarak konunun çözüleceğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız