SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'O Sorun Genelde Var'

A- A+ PAYLAŞ

İsmetiye Mahallesi'nde vatandaşlarla toplantı yapan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, otopark konusunun il genelinde yaşanan bir sorun olduğunu bildirdi.

Belediye Başkanının toplantısıyla ilgili belediye bülteni şöyle:

"Göreve geldikten sonra Halk Günlerini Mahallelerde yapan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İsmetiye Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

2 Ekim Cuma günü İsmetiye Mahallesinde gerçekleşen halk gününe, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri, İsmetiye Mahalle Muhtarı Yılmaz Devecel ve Niyazi Mısri Caddesi esnafları ile mahalle sakinleri katıldı.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı mahallelerinde görmekten son derece mutlu olduklarını belirten İsmetiye Mahalle Muhtarı Yılmaz Devecel, mahalle sorunları hakkında Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a bilgiler verdi.

Mahallelerdeki eksiklikleri yerinde tespit etmek amacıyla Halk Günlerini mahallelerde yapmaya başladıklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yapılaşmasını tamamlayan mahallelerin mevcut yapısının değiştirilmesinin pek mümkün olmadığını söyledi.

İsmetiye mahallesinde yeşillendirme ve kaldırım düzenleme çalışmalarının yapılacağını söyleyen Başkan Çakır, “Önümüzdeki günlerde yeşillendirme ve ağaç dikme kampanyası başlatarak, 3000 civarında çam fidanını yeşili az olan yerlere dikeceğiz. Bu çerçevede İsmetiye Mahallemizde de muhtarımızın belirtmiş olduğu yerlerde yeşillendirme çalışmalarında bulunacağız. Şehrimizin yeşillendirilmesi, yeşil alanların çoğaltılması amacıyla yoğun gayret içerisinde olacağız” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya genelinde yaşanan otopark sıkıntısının İsmetiye Mahallesinde de yaşandığını belirterek, “Bu bölgede iki ayrı otopark çalışmamız bulunuyor. Şu anda istimlak ve kamulaştırma çalışmaları devam etmekte olup, en kısa zamanda ihale aşamasına gelecektir inanıyorum” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır daha sonra Niyazi Mısri Caddesinde bulunan esnafları da ziyaret ederek, kendileriyle bir süre sohbet etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız