SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'O Tablo Hepimizi Etkiledi'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 1.Ligi takımı Malatyaspor için kaynaşma yemeği düzenlendi.

Sarı Kurdale Restaurant Cafe’de Malatya Valiliği’nin organize ettiği akşam yemeğine; Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cemal Akın, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ceyhun Ceylan, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Valilik Basın Müdürü İbrahim Halil Kılıç, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Erkoç, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan Ali Evren, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Bahadır Altaş, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, Gazeteciler Derneği Başkanı Orhan Çekin, Malatyaspor Kulübü Müdürü Taner Sarıbaş, Malatyaspor’un çalıştırıcısı Sinan Alkış, takımın kaptanı Taner, futbolcular ile kayyum olarak atanması beklenen gruba başkanlık edeceği öğrenilen Belediye Meclis Üyesi Atilla Kantarcı ile heyette yeralacak diğer isimler katıldı.

Vali Halil İbrahim Daşöz, kaynaşma, moral ve bir araya gelinme için yemeğin düzenlendiğini ifade etti. Daşöz, takımın kritik bir ortamdan geçtiğini, bir yandan kayyum heyetinin açıklanmasının beklendiğini, diğer yandan ise kulüp için başlatılan yardım kampanyasının son hızla sürdürüldüğünü bildirdi.

Malatyaspor - Sakaryaspor maçından sonra oyunsal ve takıma sahip çıkılma noktasında umutların arttığına vurgulayan Vali Daşöz, şunları belirtti:

“ Burada ortak değerimiz olan Malatyaspor için biraradayız. Yaşananları hepiniz biliyorsunuz. Bu toplantının daha geniş kapsamlı ve birçok kesimden temsilcilerin katılmasını arzu etmemize rağmen mekan ile ilgili konu dolayısıyla sınırlı yapabildik. Diğer kesimlerle de aynı ortamlarda biraraya gelmeyi arzuluyoruz. Takımın son Sakaryaspor maçında ortaya koyduğu oyun bizleri sevindirdi. Sonuca yansımamasına rağmen futbolcuların gösterdiği çaba, taraftarlarımızın desteği ve karşılaşma sonrasında taraftarın takımı çağırıp alkışlaması ve desteğini göstermesi o gurur tablosunun ortaya çıkmasını sağladı.”

Daşöz, konuşmasında ayrıca, “Kulübün yönetim ve mali sorunları çözümüne yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında mahkemenin kayyumu kısa sürede atayacağına inanıyoruz. Bunun yanı sıra maddi sorunların çözümü için başlatılan kampanyaya ilgi hepimizi memnun ediyor. Oluşacak kayyum için çeşitli kesimlerle yapılan istişare sonrasında belirlenen isimler belirlendi. Tabii oluşacak kayyum kısa sürede sağlıklı bir yönetim oluşması için de çaba gösterecektir. Bir şehir kenetlenirse orada büyük bir takım olur. Maç sonrasındaki tablo hepimizi etkiledi. Bugün futbolcularımızın da 10 gün öncesine göre psikolojilerinin daha iyi olduğunu görmekteyiz. Olumlu havayı muhafaza edip daha iyi yerlere gelmeliyiz. Futbolcularımızın bundan sonraki maçlarda daha iyi olacaklarına inanıyoruz.” dedi.

Yemekte bulunan futbolcular adına konuşan takım kaptanı Taner de, oluşan tablonun şampiyonluklar kadar değerli olduğunu , Malatya halkının takımına sahip çıkmasıyla kendilerinin de ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti

Bu arada Daşöz, kendisine yöneltilen soruları da yanıtlarken, “Kayyumun üzerinde hiçbir gücün etkili olacağını sanmıyorum. Kayyum atanınca gerekli çalışmayı başlatacak” dedi.

Vali Daşöz, isim vermeden Malatyaspor Kulübü ve Malatyaspor Sportif A.Ş’yi kastederek, maliye tarafından gerekli incelemenin yapıldığını da belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız