SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O Takım Alkışlanır

A- A+ PAYLAŞ

Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Muhammet Günkut, 4-0 ev sahibi takımın galibiyetiyle sonuçlanan Kahramanmaraşspor-Malatyaspor karşılaması sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, 12 futbolcunun bayram öncesi kendilerinden izin almadan tesisten ayrıldığını söyledi.

Mevcut sporcularla yola devam edeceklerini kaydeden Günkut, şöyle konuştu:

''Bugün sahaya çıkan futbolcularımız, futbolun onurla şerefle nasıl oynandığını herkese göstermiş oldu. Yolumuzdan bizi kimse döndüremez. Bu kadar çirkin muhalefete rağmen yolumuza devam ediyoruz. Keşke insanlar karşımıza çıksalar ve seçimle bu işi deneseler çok daha iyi olur. Şehri terk eden futbolcuların çoğunluğu ilk 11'de oynuyordu. Bazı futbolcuların sakatlıktan dolayı rapor aldığını öğrendim ama ne bizimle ne kulüp doktorumuzla görüşmediler. Kulüp olarak hukuki yönden çalışmalarımız sürüyor.''

Malatyaspor karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Günkut, ''Karşılaşmanın başından bu yana oyunun hakimi bizdik ve 4 golle bu güzel oyunumuz süslemiş olduk. Sahada inanılmaz bir mücadele örneği gösteren futbolcularımı kutluyorum''diye konuştu.

Günkut, Malatyaspor karşılamasının son bölümlerinde kaleci Serdar'ın forvet olarak oyuna girdiğini hatırlatarak, ''Takımdan 12 futbolcu ayrılınca yedek kulübemizde 2'si kaleci toplam 3 futbolcumuz görev aldı ve Serdar da oyunun son bölümünde forvet olarak oyuna girdi. Serdar zaten daha önce forvet oynamıştır'' dedi.

Kulüp başkanı Günkut, PAF Takımı'ndan 5 futbolcuyu A takıma aldıklarını da sözlerine ekledi.

FOTOĞRAF: 12 oyuncusu kenti terkettiği için Malatyaspor maçına genç takım takviyesi ve ancak 2'si kaleci 3 yedekle çıkabilen Kahramanmaraşspor, Malatyasporlu futbolculara adeta futbol dersi verdi. Fotoğrafta, Kahramanmaraşspor'un 3'üncü kalecisi Serdar, Pazar günkü maçta "forvet" olarak oyuna girerken görülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız