SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'O Temlik Bir Sigorta'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor eski başkanı İlhan Kavuk, "eski başkanların alacaklarını silmesi" konusuyla ilgili yaptığı açıklamada, eski başkanlardan Hikmet Tanrıverdi'nin kendisine devrettiği alacağına ilişkin temliğin, Malatyaspor yararına kullanıldığını ve bunun bir sigorta olduğunu söyledi.

Kavuk yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi:

"Bilindiği gibi, son günlerde Malatyaspor yönetim kurulu “eski başkanların alacaklarını silmesi”hususunda çağrıda bulunmaktadır. Yapılan bu çağrı üzerine tarafımdan spor kamuoyuna bir açıklama yapılması gereği hissedilmiştir.

Malatyaspor Kulüp Başkanlığı yaptığım dönemde, eski başkanlardan Sayın Hikmet Tanrıverdi tarafından kulüp gelirlerine temlik koydurulmuş idi. Ancak Sayın Tanrıverdi bu parayı tahsil ettikten sonra kendi hesabına geçirmeyip tarafıma iletmiş, bu para Malatyaspor’un menfaatleri doğrultusunda harcanmıştır.

Ayrıca 2008-2009 sezonunun başında 450 milyar liralık temlik için şahsım tarafından taahhütname verilmiş, bu paranın kulübe aktarılması sağlanmıştır.

Bu dönem Sayın Tanrıverdi’nin tarafıma devrettiği temlikten dolayı hiçbir şekilde para çekmeyip, bu parayı Malatyaspor’un menfaatleri doğrultusunda kullandık.

Benim şu andaki temliğim, Malatyaspor’un ekonomik yönden bir sigortası olarak değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Alacağım Malatyaspor’un durumunu negatif olarak etkilememektedir. Bugüne kadar Malatyaspor’un menfaatleri doğrultusunda hareket ettim; bundan sonra da aynı doğrultuda hareket etmeye hazırım.

Sayın Vali ve Belediye Başkanım bu konuda ne takdir buyururlarsa, o şekilde davranmayı taahhüt ediyorum. Mevcut yönetimin çağrısını olumlu karşılıyorum. Bizle birlikte kulüp gelirlerine temlik koyan diğer başkan arkadaşlar, Sayın Vali ve Belediye Başkanının huzurunda tüm alacaklarından vazgeçmeleri halinde, biz de temliği bundan sonra aynı şekilde kullanmayı taahhüt ediyoruz.

Bu vesileyle Tanrıverdi tarafından tarafıma devredilen temliğin tamamen Malatyaspor kulübünün ekonomik sigortası olduğunu belirtiyor, borçların silinmesi halinde bu hususta herhangi bir sıkıntı yaşanmayacağını tüm Malatya spor kamuoyuna taahhüt ediyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız