SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"O Tesis Bize Verilmeli"

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatya Spor'da kulüp 2. başkanı Özcan Dündar, transferi büyük ölçüde tamamladıklarını, yeni sezonda hedefe ulaşacaklarını söyledi.

Dündar, birlik ve beraberliğin takıma büyük katkı sağlayacağını belirterek, "Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında oyuncu arayışlarına başladık. Birkaç oyuncuyu izlemeye aldık. Transfer çalışmalarını büyük oranda tamamladık. Başkanımızın bu sene için çok güzel düşünceleri var. Malatya'da herkesle bir araya gelip, iyi bir birliktelik oluşturmak istiyor. Ben hakikaten çok üzülüyorum. İlçe takımları Bank Asya 1. Lig'de oynuyor. Belde takımları bizim ligimizde oynuyor. Samimi olarak düşüncemiz herkesin kulüp başkanımız Mehmet Emin Katipoğlu'na destek vermesidir. Bizlere güvensinler. Allah'ın izniyle Yeni Malatya Spor'u hak ettiği yere taşıyacağız" dedi.

Alt yapıya büyük önem verdiklerini kaydeden Dündar, "Alt yapıda teknik heyet değişikliğine gittik. Hafta sonu da futbolcu seçmelerimizi yaptık. Alt yapıya büyük önem veriyoruz. Kulübün geleceği için alt yapıyı geliştireceğiz. Kulüp başkanımız Mehmet Emin Katipoğlu bu konuda çok hassas ve alt yapı ile yakından ilgileniyor. Yarın buradan iyi futbolcular çıktığında, hem çocuklarımız açısından hem de Malatya açısından çok iyi olacak. Yeşiltepe tesislerini alt yapı için düşünüyoruz. Malatya Belediye Başkan Yardımcımız Ertan Mumcu ile görüşmelerimizi yaptık. Yeşiltepe tesisleri bize tahsis edilirse, orayı alt yapı için kullanacağız" diye konuştu.

Dündar, Yeşiltepe tesislerini istediklerini ifade ederek, "Malatyaspor BAL Ligine düştü. Bugüne kadar Malatyaspor ile ilgili hiç konuşmadım. Aslında konuşmakta istemem ama bunu herkeste biliyor ki, bir kulüp başkanının ne beklentisi var? Anlamış değilim. Ciddi anlamda alt yapıya önem vermek istiyoruz. Bana göre Malatyaspor'un Yeni Malatya Spor'un alt yapısı olması gerekiyor. Çocuk buraya futbol oynamaya belediye otobüsüyle geliyor. Burada duş alma şansı yoktur. Eğer bir çocuk futbolcu olacaksa profesyonel olarak yetişmesi gerekiyor. Bu nedenle de tesise ihtiyaç var. Bunu kamuoyu da takdir eder ki Yeşiltepe tesislerinin Yeni Malatya Spor'a verilmesi gerekiyor. İyi şeyler yapmak açısından böyle düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız