SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O Tokata 10 Lira Ceza!

A- A+ PAYLAŞ
 
Konya’da Polis Emeklileri Derneği, Şırnak’ın Silopi İlçesi’nde geçen 21 Mart’taki Nevruz kutlamalarının ardından çıkan olaylarda Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Başkomiser Murat Çetiner’e tokat atıp hakaret eden BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel hakkında açtığı manevi tazminat davasını kazandı. Konya 3’üncü Sulh Hukuk Mahkemesi, Tuncel’in 10 TL manevi tazminat ödemesine karar verdi.
 
Konya Polis Emeklileri Derneği Başkanı Recep Oğuz, dernek binasında yaptığı basın toplantısında BDP Milletvekili Sebahat Tuncel’in, Başkomiser Murat Çetiner’e tokat atmasının ardından Haziran ayında Tuncel hakkında, polislerin rencide olup, toplumda psikolojilerinin etkilendiği gerekçesiyle 10 TL’lik manevi tazminat davası açtıklarını belirtti.
 
10 TL TAZMİNAT
 
Konya 3’üncü Sulh Hukuk Mahkemesi’nde görülen davanın 13 Aralık günü sonuçlandığı ve Tuncel’in 10 TL manevi tazminat ödemesine karar verildiğini ifade eden Oğuz, ”Milletvekiline verilen ceza sembolik bir cezadır. Sembolik de olsa haklı davamızın böyle sonuçlanması bizim için önemlidir. O olay polisleri toplum huzurda olumsuz etkilemiş ve psikolojilerini bozmuştur. Terörü lanetliyoruz ve ülkemizde teröre geçit yoktur” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız