SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O Vekilin Özürü

A- A+ PAYLAŞ
BDP Batman Milletvekili Bengi Yıldız, Demokratik Toplu Kongresi'nden (DTK) ihracını gündeme getiren, Bodrum'da bir kadınla tekneye binerken ve içki içerken çekilen fotoğraflarının bir gazetede yayınlanmasıyla ilgili olarak, "Halkımdan ve seçmenlerimden özür diliyorum. Partimin her kararına saygılıyım, istifa derlerse istifa ederim. Ben dava adamıyım partime olayla ilgili açıklama yaptım. Fotoğraf gerçek, ama yansıtılış biçimi çok farklı" dedi.
 
HALKIMDAN ÖZÜR DİLİYORUM
Bir aile dostunun düğünü için Bodrum'a gittiğini dile getiren Yıldız, "Onlarla beraber herkesin gittiği denize gittik, herkesin binebildiği bir tekneye bindik. O gittiğim yer de Batmanlı hemşerimindir ve birçok Batmanlı hemşerim ordaydı. Ama fotoğraflarda gayrı meşru bir ilişki varmış gibi farklı bir sunum var. Olayı çarptırıyorlar. O bahsedilen aile dostumuzdur. O bayan daha önce defalarca Batman'a geldi, birçok partili arkadaşımız tanır kendisini. Eşim Ankara'da olduğu için tanışmamış onunla. Halkımdan özür diliyorum" diye konuştu.
 
PARTİMDEN ÖZÜR DİLİYORUM
Olaydan sonra partisiyle görüştüğünü ve konuyla ilgili gereken açıklamaları ve bilgileri sunduğunu ifade eden Yıldız, "Partimden halkımdan ve seçmenlerimden özür diliyorum özeleştiri veriyorum" dedi.
 
YARGISIZ İNFAZ YAPILDI
Kendisine yargısız infaz yapıldığını belirten Yıldız, "Olayı çarpıtarak yazanlar bunun hesabını verecek. Kaç gündür yazılıyor. Neye dayanarak yazılıyor belli değil. Kaynağınız kim, bunun hesabı sorulacak" diyerek fotoğraflarını yayınlayan gazeteleri eleştirdi.
 
EŞİ TEPKİ GÖSTERMİŞTİ..
Bengi Yıldız'ın, olayı tatil için geldiği memleketi Malatya'da öğrenen eşi  İlknur Yıldız da, çocuklarının başında olduğunu ve ne yapacağını bilmediğini, eşinin Bodrum'da, üstelik bir kadınla birlikte tatil yaptığından haberi olmadığnı söylemişti. Eşinin birlikte göründüğü kadını "aile dostum" diye tanıttığını da sözlerine ekleyen Yıldız, "Ben kadını tanımıyorum" demişti..
 
'KAFAM ÇOK KARIŞIK'
İlknur Yıldız, "Eşinizden ayrı mısınız, boşanacak mısınız" sorusuna, "Ayrılık söz konusu değil. Resmiyette de yok, fiili olarak da. Bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Çok karışık duygular içindeyim. Çocuklarımın başındayım. Ankara'da oturmaya devam edeceğiz. Olayı dallandırıp budaklandırmak istemiyorum. Çocuklarım benim için önemli. Oğlum 7 yaşında, kızım ise 16. Çocuk olunca biraz farklı bakıyor insan. Onları düşünmek zorundayım" cevabını vermişti.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız