SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'O Yol Tamamlandı'

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Malatya Milletvekili ve AKP MKYK Üyesi Öznur Çalık, Perşembe akşamı Sivil Toplum Örgütleri’yle iftar yemeğinde biraraya gelirken, Cuma akşamı da Malatya’daki basın-yayın kuruluşlarının temsilci ve çalışanlarıyla birada oldu.

Milletvekili Çalık, eşi Eczacı Kenan Çalık ve 2 oğlunun yanı sıra AKP İl Başkanı Ahmet Çakır ve Merkez İlçe Başkanı Celal Ekici’nin de katıldığı Akkoza Otel’deki iftar yemeğinde bir konuşma yaptı.

Çalık, yemekteki konuşmasında, hükümet tarafından 1 yıl içerisinde Malatya’da yapılan çalışmalara ilişkin kısa bilgi verdi. Çalık, kısa süre önce Arapgir’de 9 kişinin trafik kazası sonrası yaşamını yitirdiği Arapgir-Divriği Karayolunun yapımına kaza sonrasında hız verildiğini ve bugün itibariyle yolun yapımını tamamlandığını ifade etti.

Eğitim ve sağlık yatırımlarında önemli gelişmeler sağlandığını belirten Milletvekili Öznur Çalık, basın ile iyi ilişkiler içerisinde olduklarını, 1 yılı aşkın süreçte yapılan çalışmaları sürekli basın ile paylaştıklarını belirterek, “ Tüm basın mensubu arkadaşlarımıza bize yol arkadaşlığı yaptıkları için teşekkür ediyorum. Ayrıca sizlerin aracılığıyla Kadir Gecesi’nin tüm insanlığa hayırlar getirmesini de temenni ederim” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız