SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O Yolda Önlem Alınmalı!..

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:03:42
O Yolda Önlem Alınmalı!..
A- A+ PAYLAŞ

Arkasından hızla gelen otomobile yol vermek için aracını sağa çeken sürücü kaza yaptı.

Kaza, İnönü Üniversitesi yolunda meydana geldi. Otomobili ile şehir merkezi istikametinden üniversiteye doğru giden, 48 yaşındaki M.Ç. isimli sürücü hızla gelen aracı görünce, aracını sağa doğru yönlendirdi. Otomobilin tekerleri yolun kenarında bulunan taşlara gelince araç kontrolden çıktı ve kendi etrafında döndü. Dönmenin etkisiyle savrulan araç yol kenarındaki boş arazinin içine girerek durdu. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan M.Ç.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

ÖNLEM ALINMALI

Özellikle, şehir merkezinden üniversiteye doğru gidiş yönünde, Malatya İl Jandarma Komutanlığı geçildikten sonra, yolun inişe doğru olması nedeniyle bazı sorumsuz sürücülerce hız denemesi yapılıyor. Araçlarının denemek için bu yolu seçen sürücüler, çok kullanılan bu yolda diğer araçlarda bulunanların canını ve malını tehlikeye atıyor. Vatandaşlar, bu yolda kazaların önüne geçmek için yetkilerden önlem almalarını istiyorlar.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız