SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O Ziyaret Hoşuna Gitmedi!

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:23:58
O Ziyaret Hoşuna Gitmedi!
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Gülseren Onanç’a yapılanı, CHP’nin tabanının takdirine bırakıyorum. Halka rağmen bu ülkede siyaset yapmaya çalışanlar, halkı, göbeğini kaşıyan adım, bidon kafalı ve dağdaki çoban ile oylarının bir olmadığını iddia eden bir anlayıştan gelen sosyal demokratların tabanlarına havale ediyorum” dedi. 

CHP Milletvekili Hüseyin Aygün’ün Malatya Cezaevi’nde KESK’li tutukluları ve 28 Şubat sürecinde tutuklanan Zekeriya Şengöz ve Fahri Memur’u ziyaretini de değerlendiren Şahin, “Gerek Ergenekon kapsamında yargılanan insanların kimler tarafından desteklendiği ortada. Bunlar hangi suçlardan yargılanıyorlar ve destek verenler ne adına destek veriyorlar anlamış değiliz. Darbe karşıtı olduğunu iddia eden sözde sosyal demokrat geçinen siyasi partiler dışarıda destekçisi durumuna geldiler. Ay ışığı, kafes, balyoz ve başka darbe girişimi yapanları destekleyenlerin tutumlarını kınıyoruz. Silivri’de CHP’li milletvekillerinin güvenlik güçlerine sıkıntı yaşadıklarına şahit olduk. Demokratik seçimlerle yapılan seçime darbe teşebbüsünde bulunanlara destek veriyorsunuz” şeklinde konuştu.

“Aynı şey Malatya’da da oldu. DHKPC’dern tutuklanan ve buna benzer örgütlere destek verenlerin cezaevinde bulunduklarını biliyoruz. Basından öğrendiğimiz kadar arkadaşlarımız Zekeriya Şengöz ve Fahri Memur’u ziyaret edip, kendilerine alet etmeye çalışıyorlar. Sırf onlar için gelirlerse başımız gözümüz üzerine, ancak DHKPC’ye destek veren ve onların sivil toplum örgütleri mensuplarını ziyaret ederken, bu arkadaşları da görelim düşüncesinde ziyaret etmişler” diyen milletvekili Şahin, “Malatya’mızın bu konuda kendi yerelindeki insanlarla bu tür sorunları çözerlerse iyi olur. Halkın vicdanını zedeleyecek tutum ve davranışlardan uzak kalmalarını arzu etmekteyim” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülseren Onanç’ın genel başkan yardımcılığından istifasını da değerlendiren Mustafa Şahin, “Çözüm süreciyle ilgili görüşlerini ve halkın görüşlerini dile getirmesi en demokratik hakkıdır. Sosyal demokrat olduklarını iddia eden ana muhalefet partinin genel başkanı başta olmak üzere linç kampanyasının var olduğuna şahit olduk. Bunu CHP’nin tabanının takdirine bırakıyorum. Halka rağmen bu ülkede siyaset yapmaya çalışanlar, halkı, göbeğini kaşıyan adım, bidon kafalı ve dağdaki çoban ile oylarının bir olmadığını iddia eden bir anlayıştan gelen sosyal demokratların tabanlarına havale ediyorum. İlimizde bir adayları istifa etti. Ulusalcılar ve yenilikçiler diye ayrılmışlar. Kısacası bunları tabanlarına havale ediyorum” şeklinde açıklamasını tamamladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız