SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Obama'ya Kayısı Gitti

A- A+ PAYLAŞ

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Barack Obama'ya Malatya'dan kuru kayısı gönderildi.

Türkiye ziyaretinde yaptığı konuşmada, "Türkiye NATO üyesi olabiliyorsa, askerlerini müttefiklerini korumak için ve desteklemek için gönderebiliyorsa, onların hayatlarını tehlikeye atabiliyorsa o zaman niye Avrupa'ya kayısı satamasın" sözü üzerine heyecanlanan Malatya halkı, Obama'ya, kayısıyı gündeme getirmesi nedeniyle teşekkür üzerine teşekkür iletti. Malatya Ticaret ve Sanayi Odası da Obama'ya tepside kuru kayısı gönderdi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, 75 santimetre genişliğindeki tepside kuru kayısıyı ABD Ankara Büyükelçiliği adresine kargo ile gönderdiklerini belirterek, büyükelçilikten ABD'ye Obama'nın adresine kuru kayısının gönderilmesini istediklerini bildirdi.

Obama'nın kayısıyı telaffuz etmesini fırsata dönüştürmek isteyen kayısının başkenti olarak bilinen Malatya'da çalışmalar başlatılıp, Malatya Valiliği 91 Bin Dev Öğrenci Proje Kurulu da, üzerinde kayısı ve Obama'nın fotoğrafı olacak 91 bin adet kartpostal bastırıp posta ile başta Barack Obama olmak üzere birçok yere gönderme kararı almıştı.

FOTO: Hürriyet

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız