SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Obama'yı İlk O Yazmış!

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mehmet Şahin, ABD New Mexico Eyaleti milletvekillerinden oluşan heyeti TBMM'de ağırladı.

Şahin'in TBMM'deki sekreteryasından konuya ilişkin basın kuruluşlarına gönderilen bülten şöyle:

"ABD New Mexico Eyaleti Milletvekilleri JAMES R.J. STRICKLER, RICK STEVEN MIERA, RODOLPHO S. MARTINEZ, ZACHARY JA. COOK ve eşleri ile TURKUAZ (Türk-i Amerikan Dernekleri Federasyonu temsilcileriyle birlikte oluşan heyeti TBMM’de kabul etti.

Konuk heyete TBMM Genel Kurul ve yerleşkesi gezdirildikten sonra devlet başkanları ve önemli misafirlerin ağırlandığı mermerli salon da heyet onuruna öğle yemeği verildi.

Milletvekili Şahin, burada yaptığı konuşmada 10 yıldan bu yana sürekli olarak ABD’yi ziyaret ettiğini bu nedenle burayı yakından tanıyıp takip ettiğini, yapılan son seçimlerde ABD Başkanlığına Barack Obama ‘nın kazanacağını Türkiye de ilk defa kendisinin yazdığını ifade etti. Yapılan ziyaret temasların önemine vurgu yapan Şahin, Türkiye’nin jeopolitik önemine ve merkez ülke olma vasfının altını çizdi. Hem ticari, hem kültürel hem de siyasi diyalogun artmasının her iki ülke için de önemli olduğunu ifade eden Şahin heyeti Malatya de yapılacak olan Kayısı Festivaline davet etti.Malatya ve kayısı üzerine açıklanmalarda bulunan Şahin, Türkiye’nin bölgesinde ve küreselleşen dünyadaki etkisine vurgu yaparak işbirliği ve diyalog faaliyetlerine katkıda bulunan milletvekillerine ve federasyon temsilcilerine teşekkür etti.

Programa Adana Milletvekili Vahit Kirişçi, İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, ve Giresun Milletvekili Hacı Hasan Sönmez de iştirak etti.

Günün anısına hediyelerin verildiği program konuk heyetle hatıra fotoğrafı çekilmesinden sonra sona erdi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız