SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Öbürleri Söylüyor, Değil mi?"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:51:40
A- A+ PAYLAŞ

Seçim çalışmalarını yoğun olarak sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Hakan İnci, mahalle toplantılarına Taştepe’de devam etti. 

Taştepe Mahallesi’nde, Metin Emiroğlu Anadolu Lisesi’nin önündeki meydanda vatandaşlarla buluşan CHP’li İnci, partili vatandaşlarca karşılandı. CHP Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar, CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya ve parti yöneticilerinin de katıldığı toplantıda, mahalle sakinlerine hitap eden Hakan İnci, “Bu hepimiz için bir var olma mücadelesi. Ben şimdi burada size şunu sorarak başlamak istiyorum. 15 gün kadar önce televizyonda bir program izledim. Belediye Başkanı Sayın Çakır’ın eşi Suriyeli çocuklar üşümesin diye kaban alıp gittiler o kamplara. Ben buradan soruyorum; Suriyeli çocuklar üşümesin, Taştepeli çocuklar üşüsün mü? Melekbabalı çocuklar üşüsün mü? Nerede bu devlet?” diye sordu. 

“30 MART BİR DÖNÜM NOKTASIDIR”

“Geçici çözümlerle, belli dönemlerde hatırlayarak sizleri çantada keklik olarak gören düzene karşı çıkmanız gerekiyor” diyen CHP’li Hakan İnci, sözlerini şöyle sürdürdü: “30 Mart sizin için bir dönüm noktasıdır. Şuradaki çocukların hayatlarının dönüm noktasıdır, ona göre oy vereceksiniz. Sizin çocuklarınızın önündeki tek model evden çıkınca kahveye giden genç modeli olmamalıdır. Ben bunun mücadelesini veriyorum. Belediye hizmetleri zaten bizim asli görevimiz. Size geldiklerinde şunları sorun, deyin ki gençlere ne öneriyorsunuz? Bu çocuklarımızın gelecekleri için ne planlıyorsunuz? Sosyal açıdan bizim gelişmemiz için neyi planlıyorsunuz? Bunları sorun. Çünkü sizin geleceğiniz bunlara bağlı.”

“HAKAN İNCİ SİZE YALAN SÖYLEYEMEZ”

Halka, asla yalan söyleyemeyeceğini belirten İnci, ayakları yere basan projeler ürettiğini belirterek, “Ben şimdi burada ucuz siyaset yapabilirim. Hemen şöyle derim size: Ben seçilirsem muhtarı bulacağım, Taştepe’de 50 tane gence iş vereceğim. Kolay, değil mi bunu demek? Hemen deriz, siz de alkışlarsınız. Bunları öbürleri söylüyor değil mi? Ama Hakan İnci öyle söylemiyor. Çünkü Hakan İnci size yalan söyleyemez” ifadelerini kaydetti. 

Taştepe halkına, “Seçildikten sonra size gelen belediye başkanı var mı?” diye soran CHP’li Hakan İnci, aldığı “Hayır” yanıtının üzerine şöyle konuştu: “Peki şu anda geliyorlar mı? Evet geliyorlar. Peki ne diyorlar? Biz gelmezsek CHP geliyor, tehlikeye dikkat diyorlar. CHP’nin ne tehlikesi var, soruyorum bunu söyleyenlere! Bunlarınki tamamen ucuz siyaset. Bir tane proje açıklayan var mı? Yok.”

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, engelli yaşam merkezi, yaşlılar köyü, gençlik merkezleri gibi projelerini anlatarak, tüm çalışmalarının insan odaklı olduğunu vurguladı.

“BAŞBAKANI DEĞİL, MALATYA’YI DÜŞÜN”

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır’ın “Başbakana sahip çıkalım” yönündeki söylemlerini de eleştiren CHP’li İnci, “Senin düşüneceğin başbakan değil, Malatya’daki engelliler olmalı. Senin düşüneceğin Taştepeli çocuklar ve Malatya halkı olmalı. Ben buradan bir kez daha çağrı yapıyorum. Projelerini al ve karşıma çık. Bırak başbakanı, projelerinle benimle konuş” şeklinde konuştu. 

“MALATYA’YI BERABER YÖNETECEĞİZ”

Taştepe halkının sorunlarını da dinleyen Hakan İnci, konuşmasının sonunda, “Sizin, bundan daha kötü olma olasılığınız yok. Dolayısıyla bunların size yapabileceği bir şey de yok. Siz bu mesajı vereceksiniz. Taştepe halkının koyun olmadığının, bir torba kömüre karşılık oyunun satılık olmadığının cevabını orada vereceksiniz. Bu mesajı vereceğinize inanıyorum. Bunu da gözlerinizde görüyorum. Biz de 31 Mart’ta, inşallah gidip o mührü onların elinden alacağız, Malatya’yı beraber yöneteceğiz” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız