SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ocakta Kavga, 1 Ölü!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir mermer şantiyesinde çalışan işçiler arasında çıkan kavgada, bıçaklanan bir kişi kan kaybından hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, olay, gece saat 02.30 sıralarında Çamurlu Köyü Venk mezrası kırsalındaki bir mermer şantiyesinde meydana geldi. İşçiler arasında çıkan kavgada, Salih Horasan(44) D.Y. isimli şahıs bıçaklı saldırısı sonucunda sol kasığından yaralandı. Yaralı olarak gece karanlığında şantiyeden uzaklaşan Salih Horasan, yaklaşık 100 metre gittikten sora kayalıkların arasına yığıldı.

Olaydan çok sonra arkadaşları tarafından bulunan Salih Horasan, olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerinin müdahalesine rağmen hayata döndürülemedi. Şahsın aşırı derecede kan kaybından öldüğü bildirildi.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleriyle jandarma ekipleri gönderildi. Yapılan çalışmada D.Y. isimli şahıs, katil zanlısı olarak gözaltına alındı. Şantiyede bulunan 5 işçi de ifadesine başvurulmak üzere gözaltına alındı. Olaya karışan işçilerin alkollü olduğu öne sürüldü.

Yapılan çalışmalardan sonra ceset otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Cinayetle ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız