SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öcalan Ev Hapsi İstiyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:43:38
Öcalan Ev Hapsi İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

İmralı Adası’nda hükümlü bulunan terörist başı Abdullah Öcalan ile görüşen kardeşi Fatma Öcalan, ağabeyi Abdullah Öcalan’ın ev hapsi istediğini söyledi. 

Bugün sabah saatlerinde Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığı’na gelen Abdullah Öcalan'ın kardeşi Fatma Öcalan, Fatma Öcalan’ın kızı Dilek Öcalan, İmralı'da hükümlü bulunan Cumali Karsu'nun kardeşi Pervin Oduncu ve Şeyhmus Poyraz'ın kız kardeşi Felek Cızlaşmak, görüş için İmralı Adası’na gitti. Fatma Öcalan'ın ağabeyine kitap, gazete ve iç çamaşırı götürmesi dikkat çekti. Terörist başı Abdullah Öcalan ile görüştükten sonra bir açıklama yapan Fatma Öcalan, aile içinde konuştuklarını ifade ederek, ağabeyinin cezasını ev hapsi verilerek çekmek istediğini ifade etti. Zorlukla adaya gittiğini ifade eden Fatma Öcalan, Abdullah Öcalan’ın uzman çavuşların kaçırılması ile ilgili bir açıklama yapmadığını söyledi.

Ağabeyiyle seçim sonuçlarıyla alakalı da görüştüklerini ifade eden Fatma Öcalan, “Seçimlerle ilgili iyi yaptıklarını, birçok belediye başkanlığını almalarının iyi olduğunu söyledi. Kaçırılan uzman çavuşlarla ilgili bir şey konuşmadık. Ev hapsini istedi. Bu durumda daha rahat görüşebileceğimizi söyledi. Ben yolculuk sırasında çok eziyet çektim. Ayaklarımı şeker vurmuş, çok zorluk çektim” diye konuştu.

Açıklamanın ardından Fatma Öcalan, diğer mahkum yakınlarıyla birlikte kendilerini bekleyen özel otomobile binerek İstanbul’a hareket etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız