SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Oda Başkanına Saldırı!..

0
Güncellendi - 2016-02-26 14:10:38
Oda Başkanına Saldırı!..
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu üyesi ve Malatya Pazarcılar Odası Başkanı Ümit Emre kendisine ait iş yerinde bir grubun saldırısına uğradı.

Çavuşoğlu Mahallesi Boztepe Caddesi üzerindeki Ümit Emre’ye ait manav dükkanına akşam saatlerinde gelen kimliği belirsiz yaklaşık 8-10 kişi burada Pazarcılar Odası Başkanı Ümit Emre ile kardeşine saldırdı. Bıçak ve sopaların kullanıldığı saldırı da kafasından aldığı darbeler ile yaralanan Başkan Emre ambulansla Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Saldırının ardından şüpheliler olay yerinden kaçarken hastanede tedavi alına alınan Başkan Emre, ”Allah’ın verdiği canı ancak Allah alır” diyerek olayı anlattı. Akşam saatlerinde iş yerini kapatmaya yakın kalabalık bir gurubun saldırısına uğradığını belirten Emre, “Bu saldırılar bizleri korkutamaz ve asla yolumuzdan döndüremez. Her zaman esnafımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Haksızlığın her zaman karşısında olduk olmaya da devam edeceğiz.Çıktığımız yolda canımız pahasına da olsa dönmeyeceğiz” diye konuştu.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, saldırının kimler tarafından gerçekleştirildiği araştırılıyor.

Kaynak : İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız