SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Oda ve Borsalardaki Seçimler Ertelendi

0
Güncellendi - 2017-09-25 01:53:50
Oda ve Borsalardaki Seçimler Ertelendi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye'deki tüm oda ve borsaların Ekim'de başlayıp Kasım'da tamamlanması beklenen organ seçimleri 2018 yılı Nisan ayına ertelendi.

Ertelemeye ilişkin Bakanlar Kurulu Kararnamesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayından sonra Resmi Gazete'nin 24 Eylül 2017 Pazar günkü sayısında yayınlanarak yürürlüğe girdi.

Seçimleri erteleyen kararnamenin ekindeki maddede şöyle deniliyor:

"5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanununun 84'üncü maddesi gereğince tüm oda ve borsaların 2017 yılının Ekim ayında başlayıp Kasım ayında tamamlanması gereken organ seçimlerinin, 2018 yılının Nisan ayında yapılması kararlaştırılmıştır."

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nın organ seçimlerinin 14 Ekim'de, Malatya Ticaret Borsası seçimlerinin de 2 Ekim'de yapılacağı açıklanmış, Ticaret ve Sanayi Odası'nda 3, Ticaret Borsası'nda ise 2 grup seçim mücadelesi vermeye başlamıştı. Kararname kapsamında bu seçimler Nisan 2018'e ertelendi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • gosgo (6 yıl önce)
    öncelıkle ALLAH tan korkan esnafın halınden anlayan olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Coşkun (6 yıl önce)
    2013 yılında da Ocak ayından Mayıs ayına ertelenmişti. O dönemde henüz fetö tabiri yapılmamıştı ancak her oda için adaylar arasında cemaatçiler veya cemaat destekli olanlar vardı. Yine ertelendi ise mevcut iktidara yakın olanların zorda olduğundandır. Her şeyde bir hayr vardır. Hayırlı olsun inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • PIRASA (6 yıl önce)
    Bence Turkiyenin heryerinde yapılaşmaya isyan başladı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Durum bukadar vahim ozaman esnaf herseyin farkına vardı sanırım korkudan ertelediler
    0
    0
    Yanıtla
  • Şafak (6 yıl önce)
    Gerekçe? Pardon, çok pardon...
    0
    0
    Yanıtla