SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Odam Küçük Ama.."

A- A+ PAYLAŞ

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Hekimhan İlçesi, köy ve mezralarını ziyaret etti.

Milletvekili Ağbaba, Malatya’daki ziyaretlerine devam etti. Ağbaba, Hekimhan İlçesini ziyaret ederek, İlçeye bağlı köy ve mezralarda vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar, Ağbaba’yı davul zurna ile karşıladı. Ağbaba, vatandaşların kendisine gösterdiği sevgi gösterisi karşısında duygulanırken, vatandaşlarla birlikte halay çekti. Ağbaba, ziyaretleri esnasında tarlada çalışan çiftçileri de ziyaret ederek, ekin biçti.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, ilk olarak Hekimhan İlçesi merkezde esnafları ziyaret etti. Ağbaba, esnafları tek tek ziyaret ederek, sorun ve istekleri dinledi. Ağbaba, vatandaşlarla da sohbet etti.

Milletvekili Ağbaba daha sonra Basak Köyü’ne geçerek, burada vatandaşlarla bir araya geldi. Ağbaba, burada yaptığı konuşmada, “Basak Köyü’nün hem partimize hem de bize karşı olan sevgisi uzun yıllardır devam ediyor. Bundan dolayı sizlere teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Tek amacım, tek hedefim var; Basak’ın ilgisinin hakkını vermek ve sizlere karşı mahcup etmemek” dedi.

Seçim çalışmalarında Basak Köyü’ne geldiklerini ve yoğun bir ilgiyle karşılandıklarını kaydeden Ağbaba, “Seçim kampanyasında köy meydanında ve de yağmurlu bir günde bizi dinlemeye gelmiştiniz. O gün söylediğim birkaç şeyi yine tekrar etmek istiyorum. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizim verdiğimiz mücadele bir demokrasi mücadelesi, bir özgürlük mücadelesi, bir barış mücadelesidir. Milletvekilliği görevimde; demokrasinin, barışın, insan hakları ve özgürlüğün kararlı bir savunucusu olacağım. Bundan asla taviz vermeyeceğim. Bundan taviz vermeyeceğim ki, Basaklılar ezilmesin, bundan taviz vermeyeceğim ki, insanlarımız dışlanmasın, insanlarımız ötekileştirilmesin, insanlarımız itilmesin. Her zaman sizlerle birlikte olacağım, sizlerin yanında olacağım” diye konuştu.

Milletvekili Ağbaba, her zaman vatandaşların içinde olacağını belirterek, “Veli Ağbaba’yı her zaman Malatya’nın herhangi bir yöresinde, herhangi bir kişi eziliyorsa, herhangi bir kişi dışlanıyorsa, herhangi bir kişi mezhebi, inancı, ırkı ne olursa olsun haksızlığa uğruyorsa, bilin ki onların yanında olacağım. Her zaman ezilenin ve haksızlığa uğrayanın yanında hem ben hem de Cumhuriyet Halk Partisi olacak. Hiçbir zaman zalimin yanında olmayacağım. Her zaman mazlumun yanında her zaman Basaklıların yanında olacağım. Yıllardan beri ezilen ve dışlanan insanlara sesleniyorum; iyi gününüzde, kötü gününüzde her zaman yanınızda olacağım. Ve bu köyün gelişmesi için, sizlerin daha iyi yaşayabilmesi için, daha özgür ve daha demokratik bir ortamda yaşayabilmeniz için sizden aldığım güçle mücadeleye devam edeceğim. O mücadelenin başarıya ulaşması çok önemli. Çünkü buradaki çocukların daha iyi bir gelecekte yaşayabilmesi için bu mücadele büyük önem taşıyor. Bu mücadele buradaki güzel çocuklarımız için, bu mücadele şimdiye kadar her zaman Malatya’dan ve İstanbul’dan yarışa 100 metre, 200 metre geriden başlayan çocuklarımız için bu mücadeleyi vereceğiz. Bilin ki, yoksulluk kader değil, yoklukla yaşamak kader değil. Bunları sizlerden aldığımız güçle değiştirmeye çalışacağız. Huzurunuzda bunun sözünü veriyorum” ifadelerine yer verdi.

Ankara’da herkese yer olduğunu kaydeden Ağbaba, “Ankara’da odam küçük ama sizin için orası Veli Ağbaba’nın yüreği kadar kocamandır. Her Basaklıya o kapı sonuna kadar açık. Herkese orada yer var. Basak, hiçbir zaman çıkarı ve kendi kişisel menfaatleri için oy kullanmadı. Basak, hep inancı ve düşüncesi için oy kullandı. Çünkü Basak her zaman demokrattır. Basak her zaman Cumhuriyete inanmıştır, Cumhuriyetin değerlerine inanmıştır. Sol’a ve sosyal demokrasiye inanmıştır” dedi.

Ağbaba, daha sonra Güvenç, Hacılılar ve Sarıkız köyleri ile Karakısık mezrasını ziyaret etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız