SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ödeme Başladı

A- A+ PAYLAŞ

Kayısısı dondan etkilenen üreticiler için ayrılan 89 milyon 709 bin TL Ziraat Bankası tarafından hak sahiplerine ödenmeye başladı.

Malatya'da meydana gelen dondan kayısıları etkilenen çiftçilere Bakanlar Kurulu kararı ile dekar başına 150 TL ödenmesi ile ilgili çalışmada yaklaşık 25 bin çiftçiye ödenmek üzere 89 milyon 709 bin TL kaynak para Ziraat Bankasındaki çiftçilerin hesabına aktarılmıştı.

Akçadağ'a 22 milyon 399 bin TL, Arguvan'a 510 bin TL; Battalgazi'ye 8 milyon 848 bin TL, Darende'ye 9 milyon 742 bin TL; Doğanşehir'e 4 milyon 510 bin TL, Doğanyol'a 1 milyon 577 bin TL, Hekimhan'a 5 milyon 360 bin TL, Kale'ye 2 milyon 465 bin TL, Kuluncak'a 5 milyon 350 bin TL, Malatya merkeze 15 milyon 753 bin TL, Pütürge'ye 1 milyon 715 bin TL, Yazıhan'a 7 milyon 27 bin TL ve Yeşilyurt ilçesine de 3 milyon 955 bin TL kayısı don zararı parası aktarıldı.

Çiftçilere ödenen kayısı don parası nedeniyle Ziraat Bankası şubelerinde zaman zaman izdiham yaşandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız