SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ödenek Yok, Duracak!

A- A+ PAYLAŞ
 
Orduzu Pınarbaşı'nda yapılan Malatya Orduzu Spor Tesisleri, ödenek yetersizliği nedeniyle durma noktasına geldi. 
 
Spor Toto Teşkilatı Müdürlüğü ile İl Özel İdaresi tarafından ortaklaşa yapılan ve ihale bedeli 1 milyon 923 bin TL olan Malatya Orduzu Spor Tesisleri inşaatı, ödenek yetersizliği nedeniyle durma aşamasına geldi. Yüklenici firma Bagen İnşaat tarafından yapımı sürdürülen tesis inşaatı hakkında bilgiler veren Mimar Fatih Topaloğlu, firmanın kendi kaynaklarıyla tesis inşaatını sürdürdüğünü, ödenek sıkıntısı nedeniyle çalışmaların durma noktasına geldiğini söyledi. 
 
Topaloğlu, "Tesis inşaatı Bagen İnşaatın kendi imkanlarıyla devam etmektedir. 2010 yılının 11. ayından beri yani 8 aydır ödenek yoktur. On birinci aya kadar ise ödeneğin yüzde 50'si verilmiştir. İnşaatın yüzde 30'luk payını inşaat firmamız kendi özverisiyle yapmaktadır" dedi. 
 
Topaloğlu, ödeneğin bir an önce çıkmasını beklediklerini kaydederek, "Şuanda inşaat yüzde 80 aşamasındadır. İçerinin granitleri döşendi. Alçı ve ince işler yapıldı. Sadece dışarının camı, boyası ve elektronik aksamlar duruyor. Dediğim gibi inşaat yüzde 80 tamamlandı ancak ödenek yetersizliği nedeniyle çalışmalar durma noktasına geldi. Firma olarak bizde mağduruz. Umudumuz bir an önce ödeneğin verilmesidir. Bu güzel tesisi bir an önce Malatya ve Malatya sporuna kazandırmayı istiyoruz" diye konuştu.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız