SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ODTÜ Şenliği'nde Kayısı Standı

A- A+ PAYLAŞ

ODTÜ'nün 21. Bahar Şenlikleri'nde, Malatyalı öğrenciler tarafından kayısı ve ürünlerinin tanıtımı için de bir stand açıldı.

130'u ODTÜ'de olmak üzere Ankara'da bin civarında Malatyalı üniversite öğrencisinin bulunduğunu belirten ODTÜ Malatyalı Öğrenciler Grubu başkanı Ali Çelik, 20 bin akademisyen ve öğrencinin bulunduğu ODTÜ'de Malatya kayısısı ve kayısı ürünlerinin tanıtımı için stand açtıklarını, bu faaliyet nedeniyle Ankara'daki bir çok Malatyalıyla da buluşup tanıştıklarını, standın büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Çelik, kayısı ve ürünlerinin tanıtımı için ürünleri kendilerine ulaştıran Malatya Kayısı Araştırma Geliştirme ve Tanıtma Vakfı'na, Vali Halil İbrahim Daşöz'e ve İl Tarım Müdürü Ahmet Güldal ile diğer emeği geçenlere teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız