SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ODTÜLÜ Malatyalılardan Yıldönümü

A- A+ PAYLAŞ

ODTÜLÜ Malatyalılar Derneği birinci kuruluş yıldönümünü hafta sonunda düzenlediği bir programla kutladı. Özel Malatya yemeklerinin de ikram edildiği kuruluş yıldönümü gecesi ilgi gördü.

Dernek yetkilileri, geceyle ilgili olarak şu bülteni yayınladılar:

"ODTÜLÜ Malatyalılar Derneği Birinci Kuruluş Yıldönümü’nü 6 Mart 2009 Cuma günü Ankara’da, ODTÜ Mezunlar Derneği Vişnelik Tesisleri’nde gerçekleştirilen bir yemekle kutladı.

Malatyalı ODTÜ öğrencisi, mezunu ve akademisyeninin ev sahipliğinde gerçekleşen gecede, Malatyalı üst düzey bürokratlar, siyasetçiler, işadamları ve akademisyenler özenle hazırlanmış Malatya yemeklerini tadarak, sahne alan Malatyalı sanatçıların türkülerini dinleyerek keyifli bir gece geçirdiler.

Devlet eski bakanlarından Güldal Akşit, , Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı İsmet Yılmaz, İçişleri Bakanlığı Emekli Müsteşarlarından Galip Demirel, Düzce Valisi Bülent Kılınç, Anayasa Mahkemesi Üyesi ve Malatya Eski Valisi Mustafa Yıldırım, Malatya Eski Valilerinden Saffet Arıkan Bedük, Malatya Eski Milletvekillerinden Muharrem Kılıç, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ali Kolat, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Boyrazoğlu, Polatlı Cumhuriyet Başsavcısı Veli San, Adalet Bakanlığı Adli Sicil Genel Müdürü Abuzer Duran, Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yalçın Karatepe, Malatya Eğitim Vakfı Ankara Şube Başkanı Ekrem Dernek, Ankara’da bulunan Malatya ve ilçe derneklerinin başkanlarıyla birlikte Ankara’da çeşitli üniversitelerde okuyan Malatyalı öğrencilerin de katılımlarıyla güzel bir birliktelik yaşanmış oldu.

Gecede sunulan Malatya yemekleri, Malatya Valiliği’nin katkılarıyla Ankara’ya getirilmiş ve Tavacı Şükrü Usta'nın ekibi tarafından özenle hazırlanarak, konuklara sunulmuştur. Gecede Kenan Şahbudak, Dr. Hasan Basri Kılıç, Erhan Yılmaz sahne almış ve gecenin sürprizi olan İran asıllı Mahnaz Hanım, seslendirdikleri türkülerle konuklara keyifli dakikalar yaşatmışlardır.

ODTÜLÜ Malatyalılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çelik yapmış olduğu konuşmasında, amaçlarının birlik ve beraberlik içerisinde gerek Malatya yararına gerekse ülke yararına çeşitli projeleri hayata geçirmek olduğunu, bu projelerin araştırma geliştirme safhalarında görev alarak kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı istediklerini dile getirdi. Geçen sene 11 öğrenci ile birlikte kurdukları Derneğin zaman içersinde Malatyalı ODTÜ mezunlarını da bünyesine katarak, mezun ve öğrenci dayanışmasında güçlü bir birliktelik oluşturduğunu belirtti. Dernek olarak devletin resmi kurum ve kuruluşlarına yük olmaktan çok onların yükünü azaltıcı, ürettiği ile ayakta durmayı başarabilen bir sivil toplum örgütü olmayı arzuladıklarını belirtti. Sonrasında Derneğin yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyeleri de sahneye çıkarak geceye katılan konukları hep birlikte selamladılar.

Gecenin gerçekleşmesine katkı sağlayan Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz’e ve Malatya Pazarları Sahibi Mehmet Palancıoğlu’na desteklerinden dolayı, geceye şehir dışından katılarak teşrif eden Düzce Valisi Bülent Kılınç ve eşine, Polatlı Cumhuriyet Başsavcısı Veli San’a, Malatya Valiliği Basın Müdürü İbrahim Halil Kılıç’a, Malatya Tarım İl Müdürü Ahmet Güldal‘a, Verem Savaş Derneği Başkanı Raşit Alaçık’a yoğun tempolarına rağmen geceye katılımlarından dolayı teşekkürlerini yineleyen ODTÜLÜ Malatyalılar Derneği birlikteliğin önemine vurgu yapmıştır.

Gece, ODTÜLÜ Malatyalılar Derneği Yönetim, Denetim ve Disipilin Kurulu Üyeleri olan; Ali Çelik, Ali Yılmaz, Tuğba Pembegül, Benan Özer, Didem Yeşiltan, Murat Tutar, Niyazi Albayrak, Yavuz Gökhan, Çiğdem Gökhan, Zafer Akgül, Mihriye Seçil Keskin, Seydihan Çamur, Özcan Erdoğan ve çok sayıda Malatyalı ODTÜ Öğrencisinin desteğiyle gerçekleşti.
*ODTÜLÜ Malatyalılar Derneği Birinci Kuruluş Yıldönümü Gecesine katılanlardan bazılarının ismi, soyadı sırasına göre aşağıda verilmiştir:

M.Kemal Akgül Milli Productivite Genel Sekreterliği
Doğanbey Akgül EPDK Enerji Uzmanı
Güldal Akşit Devlet Eski Bakanı- İstanbul Milletvekili
Haluk Akşit TBMM Başmüşavir
Ali Albayrak Kuluncak Dernek Başkanı
Türkan Altuğ MEV Kadın Kolları Başkanı
Canan Atakan SSK Dışkapı Hastanesi Başhekimi
Nevin Atakan Sayıştay
Ali Rıza Atakay ERNA Medikal
Mustafa Ay TÜBİTAK Daire Başkanı
Asım Aydoğdu Arguvanlılar Dernek Başk.
Saffet Arıkan Bedük Malatya E. Valisi
Necdet Bolcal İşadamı
Alb. Mehmet Boyraz TSK
Hüseyin Boyrazoğlu Ankara Cumhuriyet Başsavcısı
Cahit Büçkün ETA Telekom
Canan Büçkün ETA Telekom
Ali Çelik Ziraat Bankası Şube Müdürü
Cumali Çelik İşadamı
Yakup Demir Malatyalılar Dernek Başkanı
Galip Demirel E.İçişleri Bakanlığı Müsteşarı
Ekrem Dernek MEV Ankara Şube Başkanı
İrfan Dilsiz TAPDK Yönetim Kurulu Üyesi
Mehmet Doğan Cumhuriyet Savcı Stajyeri
Abuzer Duran Adalet Bakanlığı Genel M.
Mehmet Ergin İşadamı
Yenal Göğebakan Cybersoft A.Ş Genel Müdürü
Onur Gül Milli Savunma Bakanlığı Uzmanı
Ahmet Güldal Malatya Tarım İl Müdürü
Selçuk Güler Öğretmen
Özcan İşbir İşadamı
Orhan Karadağ MEV İdari Müdürü
Lütfü Karakuş Ankara Cumhuriyet Savcısı
Yalçın Karatepe Ankara SBF Dekan Y.
Muharrem Kılıç Eski Milletvekili- Avukat
İbrahim Halil Kılıç Malatya Valilik Basın Müdürü
Dr. Hasan Basri Kılıç Sanatçı
Nurcan Kılınç Düzce Valisi Bülent Bey in Eşi
Bülent Kılınç Düzce Valisi
Ali Kolat Emn.Genel Müd.Yard.
Raif Kutluk DPT Genel Sekreter Y.
Fuat Kutsal Karadeniz Holding Genel M.
Fatih Leblebici DPT Müşavir
Yaşar Öncan Abant Koru Otel
Veli San Ankara,Polatlı Cumhuriyet Başsavcısı
Kenan Şahbudak Sanatçı
Atilla Şahin Mülkiye Başmüfettişi
Cevdet Şahin İşadamı
Şanal Tosun Atatürk Hastanesi Başhekim Y.
Şehmuz Üçkardeşler Emekli Milli Eğitim Müdürü
Selahattin Yağız Hava Kuvvetleri Kom. Albay
Mustafa Yıldırım Anayasa Mah. Üye
Süleyman Yıldırım Mülkiye Başmüfettişi
Battal Yıldız İşadamı
İsmet Yılmaz Kültür Turizm Bakanlığı Müsteşarı
Erhan Yılmaz Sanatçı
Alb.Özcan Yüksel TSK"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız