SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ödül Bir Tepsi Baklava

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:09:34
Ödül Bir Tepsi Baklava
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya İl Dernekler Müdürlüğü, beyannamesini ilk getiren dernekler arasında kura çekimi ile ödül alacak derneği belirledi. 
 
İstasyon Virajı'ndaki Kongre ve Kültür Merkezi'nde hizmetlerini sürdüren Dernekler Müdürlüğü, yapılan bir programla, beyannamesini ilk getiren dernekler arasında kur'a çekimi yaptı. Kura çekim programına, Malatya İl Dernekler Müdürü Raşit Özmen, Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun, Görmeyenler Kültür ve Birleştirme Derneği Malatya Şube Başkanı Aylin Aslan, Atmalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Ali Başıböyük katıldı. Programda konuşan Raşit Özmen, derneklerin süresinde yıllık beyannamelerin vermediklerinden şikayetçi olup, "30 Mart'a kadar beyanname getiren dernek sayısı 227'dir. Beyanname getirmeyen dernek sayısı ise 573'dür. 2012 yılında kurulan yükümlü olmayan dernek sayısı da 80'dir" dedi. Nisan ayı sonuna kadar beyannamesini vermeyen derneklere ceza kesileceğini belirten Özmen, "Kura çekiminde çıkan beyannamesini ilk getiren Yıldıztepe Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne, 6 Nisan saat 10.00'da müdürlüğümüzde bir tepsi baklava vereceğiz" ifadelerini kullandı. Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun, "Bizler engelli olmamıza rağmen ilk beyannamesini getiren derneğiz" dedi. 
 
Atmalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Ali Başıböyük de bu yıl ilk beyannamesini veren dernek olarak programa davet edildi. Kura çekimini ise Beydağı Devlet Hastanesi'nde psikiatrist olan Görmeyenler Kültür ve Birleştirme Derneği Malatya Şube Başkanı Aylin Aslan yaptı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız