SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ödül Töreni Düzenlendi

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:08:08
Ödül Töreni Düzenlendi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, “Hz.Muhammed’in Hayatı “ konulu Bilgi Yarışması ödül töreni düzenlendi. 

Rahmi Akıncı İlkokulu’nda, Rahmi Akıncı İlkokulu ve Malatya Eğitimciler Derneği’nin (MEDER) ortaklaşa yürüttükleri yarışmanın final ve ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ,Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Numan Örnek, Bazı Okul Müdürleri, MEDER Başkanı Uğur Akarsu, Okul Müdürü Rıfat Güven, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut yaptığı konuşmasında, “İslam dininin peygamberi Hz. Muhammed’in Hayatı konulu yarışmada dereceye giren ve katılan tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Ders müfredatımızda var olan din bilgisi ve ahlak dersi konularında işlediği ve hayatımızda kendimize örnek alacağımız bir liderin hayatını onun düsturlarını ve öğretilerini hayatımıza tatbik etmeliyiz. O güzel insanın hayatının konu alınarak yarışma düzenlenmesi oldukça anlamlıdır. Okullarımızda seçmeli ders olarak ortaokulların 5. sınıflarında ve lise 9. sınıflarda okutulmakta birçok öğrencimizde bu dersleri seçmiş ve eğitimini din ve ahlak bilgisi öğretmenleri aracılığıyla öğreniyorlar” ifadelerini kullandı.

Okul Müdürü Rifat Güven ise, “Bu anlamlı yarışmaya 250 öğrenci katıldı. Peygamberimizin hayatını konu alan birer kitap okudular ve elde ettikleri bilgiler ile yarıştılar. Benim için hepsi birincidir. Ancak mutlaka her yarışmanın bir birincisi ve dereceye girenleri olur. Katılan tüm öğrencilerimi kutluyorum velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Birinci olan 3. Sınıf öğrencisi Taha İbrahim Pektaş’a tablet bilgisayarını İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut verdi.

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Numan Örnek yarışmada 2. olan 4/D sınıfında okuyan İrem Pektaş isimli öğrenciye dijital fotoğraf makinesi, 3. olan 4/E sınıfında okuyan Ahmet Altaş’a Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Hüseyin Sağlam MP4 verdi.

Programa katılan Fırat İlkokulu Müdürü Numan İşcan, Polis Amca İlkokulu Müdürü Ramazan Şahin de dereceye giren öğrenciler ödüllerini verdi. Yarışmanın düzenlenmesinde katkıları bulunan Malatya Eğitimciler Dernek Başkanı Uğur Akarsuya, İl Milli Eğitim Müdürü tarafından plaket verildi.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız