SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ödül Töreni Yapılacak

A- A+ PAYLAŞ

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) organizasyonu ile Kahramanmaraş'ta "Komşu ve çevre ülkelerle ticari ilişkiler ve iş imkanları bilgilendirme semineri" ve "Ödül Töreni" düzenlenecek.

GAİB'ten yapılan yazılı açıklamada, Dış Ticaret Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenecek programın 16 Ekim Perşembe günü Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu'nda saat 10.00'da gerçekleştirileceği belirtildi.

Açıklamada, "Dış ticaretin ülkemiz açısından taşıdığı önemin, toplumun tüm kesimlerine daha iyi duyurulması, ihracatçı ülke ve dış ticaret bilincinin zihinlerde yer etmesi amacıyla, 1998 yılından bu yana çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilen Dış Ticaret Haftası'nın bu yıl 13-19 Ekim tarihleri arasında 11.'si düzenlenecektir" denildi.

Bilgilendirme semineri ve ödül töreninde, şirket merkezleri Kahramanmaraş, Kayseri, Adana, Gaziantep, Adıyaman ve Malatya'da bulunan firmalardan il bazında 2007 yılında en fazla ihracat yaptığı tespit edilen ilk 3 firmaya "İl İhracat Özel Ödülü" verileceği kaydedilen açıklamada, "Ayrıca, Tahran Ticaret Başmüşaviri ve Tiflis Ticaret Müşaviri ile Dış Ticaret Müsteşarlığı yetkililerinin de katılacağı seminer düzenlenecektir" ifadelerine yer verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız