SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ödülle Döndüler

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:26:40
Ödülle Döndüler
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü, “3. AR-GE Proje Pazarı” değerlendirmesinde birincilik ve üçüncülük ödüllerini aldılar.

İstanbul’da Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Bakanlığı tarafından desteklenen Türkiye İhracatçılar Meclisi koordinatörlüğünde İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği ve Akdeniz İhracatçı Birlikleri tarafından Kimyevi Maddeler ve Mamulleri Sektöründe 3. AR-GE Proje Pazarı düzenlendi.

2 Kasım 2013 tarihinde İstanbul Haliç Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen Kimyevi Maddeler ve Mamulleri Sektöründe 3. AR-GE Proje Pazarı kapsamında Ar-Ge Proje Pazarı Yürütme Kurulu tarafından belirlenen sanayici, bürokrat ve akademisyenden oluşan 16 kişilik bağımsız Ödül Seçici Kurulu, akademisyen, öğrenci, girişimci ve sanayici kategorilerindeki 285 projeden her kategoriden ilk üçe girenleri ödüllendirdi.

Akademisyen kategorisinde İnönü Üniversitesi 5 proje ile temsil edildi. Bu kategoride 187 projeden Doç. Dr. Burhan Ateş’in proje yürütücüsü olarak sunduğu bir proje ile 10.000 TL’lik 1.’lik ödülüne, diğer bir proje ise 3.000 TL ile 3.’lük ödülüne layık görüldü. 

1.’lik Ödülü

İnönü Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümünden Birincilik Ödülü: 

Doç. Dr. Burhan Ateş, Doç. Dr. Süleyman Köytepe, Merve Karaaslan, Tıp Fakültesinde Doç. Dr. Hakan Parlakpinar, Prof. Dr. Nigar Vardı ve Prof. Dr. Cengiz Ara 

Proje Başlığı: Polifenol Temelli Biyouyumlu Poliüretan Doku Yapıştırıcısı Üretimi

3.’lik Ödülü

İnönü Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümünden Üçüncülük Ödülü: 

Doç. Dr. Burhan Ateş, Doç. Dr. Süleyman Köytepe, Sevgi Balcıoğlu, Selam Gülgen ve Hacettepe Üniversitesi Kimya Bölümünden Prof. Dr. Emir Baki Denkbaş

Proje Başlığı: Sakkarit Temelli Sağlığa Zararlı Olmayan Poliüretan Kâğıt Yapıştırıcısı Üretimi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız