SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ödülleri Vali Verdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:37:12
Ödülleri Vali Verdi
A- A+ PAYLAŞ

Güreş Federasyonu’nun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Gençler Serbest ve Grekoromen Güreş Grup Müsabakaları’nda grekoromende dereceye giren sporculara ödüllerini Vali Vasip Şahin verdi.

Malatya’da Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen grup müsabakalarında grekoromen de dereceye giren sporcular belli oldu.

Müsabakaları Malatya Valisi Vasip Şahin, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ile Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen’de izledi.

Grekoromen güreşleri sonrası, Vali Vasip Şahin, sporculara madalyalarını takdim etti.

Vali Vasip Şahin, Malatya’nın Gençler Serbest ve Grekoromen Güreş Grup Müsabakalarına ev sahipliği yaptığını anımsatarak, “Türkiye’nin en güçlü güreş takımları Malatya’da buluştu. Bu nedenle grup müsabakalarını, Türkiye finali olarak da görebiliriz. Gerçekten iyi takım ve güreşçiler var” dedi.

Şahin, Malatya’nın güreş sporunda yeteri kadar ve hak ettiği sayıda sporcuyla temsil edilmediğini belirterek, Malatya’nın potansiyelinin çok daha ileri seviyede olduğunu ifade etti.

Güreş sporuna daha fazla katkıda bulunmaya çalıştıklarını kaydeden Şahin, ata sporunu yaşatmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Şahin, tesisleri kulüp ve sporculara açtıklarını kaydederek, “Sadece Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı tesisler değil, Milli Eğitim İl Müdürlüğümüze ve diğer kamu kurumlarımıza bağlı olan tesisleri de tüm kulüp ve sporcularımıza açmak istiyoruz. Kulüplerimiz bu konuda istekli olurlarsa onlara belirli saatlerde antrenman yapma imkanı sağlamaya çalışacağız. Tüm tesislerimizi vatandaşlarımız açık olmak durumunda” dedi.

Grekoromende dereceye giren sporcular şöyle:

55 kilogram; Murat Fırat, Şelçuk Yanar, Alparslan Gişi, Sergen Ay, Sami Nacar, Engin Şahin, Recep Çiftçi, Deniz Yalçınkaya, Serkan Elmas, Murat Öztürk.

66 kilogram; Enes Yayan, Burak Kazan, İbrahim Haktan Kaçmaz, Sefa Kar, Osman Arslan, Ali Nail Tüfenk, Yunus Erdoğan, Ramazan Meriç, Veysel Küçüktağ, Abdullah Özbay.

84 kilogram; Burhan Akbudak, Abdulkadir Çelebi, Cuma Ağca, Erol Öztürk, Cihan Koçlardan, Ergün Işık, Abdullah Ayan, Serkan Canpolat, Önder Akkurt, Emre Canlı.

120 kilogram; Zübeyir Ekinci, Mehmet Harmancı, Ferhat Köse, Selçuk Çelen.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız