SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ödülleri Verilecek

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:43:21
Ödülleri Verilecek
A- A+ PAYLAŞ
 
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, ilköğretim okulları arasında yapılan Karşılaştırmalı Deneme Sınavı'nda, dereceye giren öğrencilere ödül verilecek.
 
Darende ilçesindeki Birgül İlköğretim Okulu sekizinci sınıf öğrencisi Abdullah Şahiner'in 500 tam puanla Türkiye birincisi olduğu belirtildi. 6. sınıflarda, Ayşe Beyza Yıldız'ın 492 puanla Türkiye'ye  7.'si, 7. sınıflarda ise  Yüksel Kurtoğlu'nun  476 puanla Türkiye 46.'sı oldu.
 
İlçe sıralamasında ise  6. sınıflarda Sena İnce'nin 3., Hulusi Canpolat'ın 5., 7. sınıflarda Semih Furkan Ayas'ın 6., 8. sınıflarda ise Halime Efe'nin 4., Esra Özköse'nin 7. ve İrem Özkan'ın da  9. oldugu belirtildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız