SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ödüllerini Aldılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:43:28
Ödüllerini Aldılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği tarafından yürütülen “Hazinemiz Ailemiz” projesi kapsamında düzenlenen “Hazinemiz Ailemiz” konulu ilkokullarda resim, ortaokul ve liselerde kompozisyon, şiir yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi. 

Halk Eğitim Merkezi Salonu'ndaki programda ayrıca şiir dalında yarışmaya katılan tüm öğrencilere Mehmet Akif Ersoy’un “Safahat” adlı kitabı, kompozisyon kategorisinde yarışan tüm öğrencilere Türk ve Batı Klasikleri’nden seçilen kitaplar, resim kategorisinde yarışmaya dahil olan minik öğrencilere ise boya kalemleri hediye edildi.

Kompozisyon Ortaokul Kategorisinde birinciliği Sümeyye Akçal (Battalgazi Atatürk Ortaokulu), ikinciliği Sedanur Kurak (Nadire Dernek Ortaokulu) üçüncülüğü ise Şule Kaya (Begüm Kartal Ortaokulu) elde etti. Kompozisyon Lise Kategorisinde birinciliği Nesrin Yaylar (Orgeneral Eşref Bitli Anadolu Lisesi), ikinciliği Songül Apaydın (Orgeneral Eşref Bitli Anadolu Lisesi), üçüncülüğü ise Ayşenur Kaya (Kolu Kısa Anadolu Lisesi) elde etti.

Şiir Ortaokul Kategorisinde birinciliği Yasemin Beyza Kaya (19 Mayıs Fatik İ.O), ikinciliği Züleyha Erdoğan (Hidayet Ortaokulu) ve üçüncülüğü ise Bejnanur Öztürk (Kazım Karabekir Ortaokulu) elde etti. Şiir Lise Kategorisinde birinciliği Zeynep Çarıkçı (Niyazi Mısri Sosyal Bilimler Lisesi), İkinciliği Rabia Yılmaz (Atatürk Kız Anadolu Lisesi) ve üçüncülüğü Ahmet Emin Alhan (Kernek Anadolu Lisesi) aldı. Resim Kategorisinde ise birinciliği Burak Gürhan (Hidayet İlkokulu), ikinciliği, Ferhat Emlek (Hidayet İlkokulu) ve üçüncülüğü Kadir Kızıldağ (Begüm Kartal İlkokulu) aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız