SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ödüllü Fotoğraf Yarışması

0
Güncellendi - 2018-08-13 21:47:46
Ödüllü Fotoğraf Yarışması
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği “Kendine ve Kentine Saygı Duy” projesi kapsamında 12 bin TL ödüllü Ulusal Fotoğraf Yarışması düzenlendi.

Kente ve insana dair bir duyarlılık oluşturmak adına başlatılan fotoğraf yarışmasına Türkiye’nin her yerinden katılma imkanı sağlanıyor. Yaptığı yazılı açıklama ile Malatya Kent Konseyi olarak her yıl toplumsal duyarlılık oluşturmak amacıyla bir yıl boyunca devam edecek olan lokomotif projeleri hayata geçirdiklerini belirten Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu “Kendine ve Kentine Saygı Duy Projesi kapsamında fotoğraf yarışmasıyla da çok nitelikli ve kapsayıcı fotoğraflar ile belki anlatmak istediğimiz birçok şeyi de bir fotoğraf karesi sayesinde iletme imkanı bulacağız" dedi.

Genel sekreterlikten alınan bilgiye göre Malatya Büyükşehir Kent Konseyi organizasyonunda, MAFSAD ve Türkiye Fotoğrafçılık Federasyonu işbirliğinde düzenlenecek olan ‘Kendine ve Kentine Saygı Duy’ Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda ‘Hayvanlara Merhametli Ol, Çevreni Temiz Tut, Yayalara Yol Ver, Kentine Sahip Çık, Engellilerin Hakkını Koru, Yeşili Koru, Suyu Tasarruflu Kullan, Kaldırımı Yayalara Bırak, Kent Mobilyalarını Koru, Yaşlılara Saygılı Ol, Gürültü Kirliliğine Engel Ol, Trafik Kurallarına Uy’ olmak üzere 12 ayrı tema üzerinden 12 ayrı ödül olacağı ve her tema için bin TL verileceği belirtildi.

Alanında uzman jüri heyeti tarafından değerlendirmenin yapılacağı Ulusal Fotoğraf Yarışmasına son katılım tarihinin 10 Aralık 2018 tarihi olduğu açıklandı.

Genel Sekreterlikten alınan bilgiye göre ilgiye göre Yarışma fotoğraflarının online olarak gönderilmesi ve doğrudan https://www.tfsf.org.tr/yarisma_detay.asp?ID=792 ve www.malatyakentkonseyi.com adresinden üyelik ve fotoğraf gönderme yönergeleri takip edileceği belirtildi.

iha- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız