SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ödülü Aldı

A- A+ PAYLAŞ

Kayseri merkezli bir derginin yine "Yılın Yerel Yöneticisi" seçtiği Belediye Başkanı Cemal Akın, hafta sonunda Ankara'da düzenlenen törenle ödülünü aldı.

İki yıl önce de aynı dergi tarafından bir başka kategoride "Yılın Yerel Yöneticisi" seçilen Akın'ın hafta sonunda ödül törenine katıldığı belirtilirken, bu konuda Belediye Basın Bürosu şu bülteni yayınladı:

"Türkiye genelinde yerel yönetimlere yönelik yayınlanan Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından düzenlenen yarışmada, “Yılın Yerel Yöneticisi” seçilen Belediye Başkanı H. Cemal Akın düzenlenen törenle ödülünü aldı.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından düzenlenen, proje ve çalışmaların değerlendirildiği “Yılın Yerel Yöneticileri” yarışmasında, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın İmar Düzenleme ve Kentsel Dönüşüm Kategorisinde “Malatya Kentsel Dönüşüm Projesi” ile yılın yerel yöneticisi seçildiği belirtildi.

Açıklamada, 19 Nisan Cumartesi Günü Ankara Mamak Kültür Merkezinde düzenlenen Ödül Töreni’nde Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın, Yılın Yerel Yöneticisi Ödülü’nü aldığı bildirildi.

Düzenlenen ödül töreni sırasında, amaçlarının Malatya’yı daha modern ve yaşanılabilir bir kent haline getirmek olduğunu belirten Belediye Başkanı H. Cemal Akın, “Kentsel Dönüşüm Projesiyle birlikte Malatya kabuğunu kıracaktır. 60 bin dönümlük alanı imara açıyoruz. Geleceğin Malatyası’nın inşasına, bu bölgede başlayacağız. 15 bin konutun yapılacağı, I. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı Kentsel Dönüşüm Projesidir” dedi.

Halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğunun bilincinde olduklarını, böylesine anlamlı bir çalışmayla ödül kazanmanın ise kendisini mutlu ettiğini ifade eden Başkan Akın, “Bizi bu ödüle layık görenlere teşekkür ediyorum” dedi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız