SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ödünç Oylarımızı Alacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:34:23
A- A+ PAYLAŞ

MHP Malatya Kadın Kolları tarafından “20 Hafta 20 Seminer” adı altında başlatılan etkinliklerin ilki parti binasında gerçekleştirildi. 

MHP İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan MHP Kadın Kolları Başkanı Ayşe Güley Coşkun, 20 Hafta 20 Seminer” adı altında bir etkinlik başlattıklarını belirterek, amaçlarının genel seçimlere hazırlık olduğunu söyledi. Coşkun, “Toplumun her kademesinde var olan kadınlarımız hem ailenin hem toplumun temel tayıdır. Sağlam toplumlar sağlıklı aile düzeninden geçer. Türk milletinin her ne kadar toplumsal barışı ile oynanmış ise de bu konuda kadınlarımız hassastır. Bu barışın bozulmasına izin vermeyecektir” dedi.

Toplantıya katılan MHP İl Başkanı Mehmet Demirkaya, “Kadın kolları olmadan bu teşkilatın sağlıklı bir şekilde yürümesi mümkün değildir. Kadın Kollarında görev alan arkadaşlarımız gecesini gündüzüne katarak, maddi ve manevi tüm varlıklarınızı seferber ederek Malatya’yı kapı kapı dolaşıyorlar. Bu çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Vatanını seven, milletini seven, bayrağını seven, ülkesini seven her vatandaş bizim partimizin asil üyesidir. Çünkü bunları savunan en ciddi parti fikir partisi olarak MHP’dir. Malatya’da çok büyük bir oy potansiyelimiz var. Diğer partilere giden ödünç oylarımızı genel seçimde geri alacağız” dedi.

Seminerde MHP’nin yerel seçimlerde Pütürge Belediye Başkan Adayı olan Eczacı Güzin Koçak kadının siyasetteki yeri ile ilgili olarak katılımcılarla siyasi çalışmalar konusunda sohbet etti.

BASIN TOPLANTISI..

Bu arada Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mehmet Demirkaya, parti olarak Malatya’da yeniden teşkilatlanmayı tamamladıklarını ve ilçe seçimlerine başlayacaklarını bildirdi. 

MHP Malatya eski İl Başkanı Avukat Arif Yıldız’ın milletvekili aday adayı olması nedeniyle istifasıyla boşalan MHP il başkanlığına, genel merkez tarafından atanan Mehmet Demirkaya, parti yönetim kurulu üyeleri ve partinin Kadın Kolları Başkanı Ayşe Coşkun ile birlikte basın açıklaması yaptı. Genel merkez tarafından atandıktan sonra yönetimi ve oluşturup görev taksimi yaptıklarını belirten Demirkaya, 7 il başkan yardımcısı ve diğer görevlileri belirlediklerini dile getirdi. Demirkaya, 26 Şubat 2015 tarihine kadar ilçelerdeki seçimleri tamamlayacaklarını söyledi. İlçe seçim tarihlerinin henüz belli olmadığını ve istişareler ile belirleyeceklerini aktaran Demirkaya, “Kongrelerin partimize birlik ve beraberlik getireceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Parti olarak 2015 milletvekili genel seçimine iddialı hazırlanacaklarını ifade eden Demirkaya, “MHP olarak kitle partisi değiliz. Biz, fikir ve ideoloji partisiyiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız